Jag har en dröm om en ny spännande väg…

Länge länge har jag nu närt på en dröm. Först ville jag ha en andlig/medial lokal här i Stockholm där många kunde komma för konsultationer, yoga, meditationer, föreläsningar och annat andligt mys.

Nu har den drömmen transformerats till något annat. Anders och jag har tillsammans en dröm om att i förhoppningsvis Dalarna skapa ett andligt retreat. Ett ställe för kursverksamhet men också för vila, kontemplation och en mötesplats för likasinnade eller om man bara behöver komma bort. Kanske även en andlig spa-upplevelse på både det fysiska och andliga planet?

Ett andligt bibliotek/café att njuta i vill jag ha, och ett stort magiskt rum. Kurser, föreläsningar, konsultationer, ritualer, behandlingar, avslappning…. ja, vi får se vad vi landar i tillslut men just nu så finns allt i tankarna för att förhoppningsvis inom något år manifesteras i verkligheten.

Saker och ting måste ibland värkas fram för att hitta sin form och nu känner vi att vi hittat vår gemensamma dröm.

Vi hittade i New York DRÖMSOFFAN för detta projekt (Mah Jong Sofa – Roche Bobois)

Bara såååå kär. Tänk att tokmysa i den??? hihi

Vi kommer inte ha råd att köpa den, men vi låter oss inspireras och med kunskap, fantasi och kreativitet så ska det nog kunna fixas till något lika mysigt…

Visst är den läcker???

0

0

16 thoughts on “Jag har en dröm om en ny spännande väg…

  1. Super läcker❤️ Skulle gärna vara där och hjälpa till, djurkomminikation är min grej, kurs om du vet någon bra? Bor i Bagis❤️?❤️

  2. Jäklars vilken soffa!! Superläcker!! En sån skulle jag också vilja ha hör hemma, men då fick man väl bara ha soffan, för nåt annat får inte plats
    ???!

  3. Ja flytta till Dalarna i närheten av mig ?Det finns inget vackrare än Dalarna?Du är min stora idol då kan jag och min dotter komma dit till er och få hjälp med att utveckla oss mm.kram på er

  4. Underbart! Go for it! Haft liknande dröm att öppna ngt liknande men svårt att få det att gå runt i min lilla ort tror jag; men man får drömma lite större kanske ??Kram o lycka till!!

  5. Ja Dalarna är ett sådant vackert landskap! Jag bodde i Falun under 5 år när barnen var små. Jättemysig soffa, så fina färger. Vivi, har din bok kommit ut ? Ha en trevlig helg!

  6. Hej! Din dröm är min dröm som går i uppfyllelse! Kom och spana in Siljan! Speciellt Tällberg. Har längtat efter ett sådant ställe som du skriver om! Kom hit och känn på energierna här!
    Kram Anita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *