4 thoughts on “Jag i morgon tv på tv4

 1. Såg programmet, älskar allt som har med den andra sidan att göra.
  Har det att känna av vissa. En del kommer på besök.
  Har känt av och sett sedan barnsben.
  Kul.tycker en del andra tror inte.

  Vart tog programmet .”Han som talar med andar ” vägen.
  Lycka till med resterande programmen som jag givetvis ska se.

 2. jag vet ej hur du gör men om vi kommer 2 på en sittning med en önskan om att träffa någon på andra sidan,dubbelt pris..700 för en sittning…vill gärna veta,vet ingen annan väg att fråga..sorry

 3. Hej Vivi
  Mitt namn är Nazek och jag vet inte om jag vänder mig till rätt person, för min fråga?
  Jag undrar vad/vem som ligger bakom min mans upplevelser som pågått ett längre tag nu men som blir starkare för varje dag ,och vad det vill.
  Han har haft enorma motgångar och oförklarligt orättvisa händelser som i många fall varit omöjliga att det skulle ske, men skett ändå. Han förföljs av siffror såsom 333,666,555 och 222 på nummerskyltar där det mest tydliga varit när 3 bilar efter varandra hade siffrorna 555! Efter 10 års nedgångar orkar jag inte blunda för vad som kan ligga bakom. Enligt rykten i familjen kan det finnas en ev bortgången präst som lagt en besvärjelse över hans moster och hennes systrar (bl a hans mor) och deras kommande barn, pga misstycke av hennes val.
  Det har skett oförklarliga ting när min man var liten och än idag 30 år senare ,sker det. Han har stor respekt för det oförklarliga och en hel del rädsla.
  Kan man komma i kontakt med dig eller med ngn ni känner som kan ta sig an detta och förklara för oss vad det är som händer och vad man kan göra åt saken? Jag vill inte att det drabbar våra barn (vilket deras namn betyder ljuset och ängeln).

  Mvh
  Orolig fru och mor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *