Livet på andra sidan – Så här jobbar jag

Tänkte berätta lite hur jag jobbar som medium. Så här jobbar jag i serien “på andra sidan” och även när jag tar emot mina egna klienter. Dessa principer frångår jag aldrig!!

Har klienten någon speciell person de önskar komma i kontakt med så ber jag dem ta med en bild. Jag är noga med att de lägger upp bilden så att jag inte kan se den. Jag vill inte på något sätt få en förutfattad mening. Jag kan inte garantera att just den personen kommer men oftast så gör den det. På detta sätt ställer jag högre krav på mig själv att leverera den  som klienten önskar, dvs komma i kontakt med en specifik person….inte vem som helst. Jag vill visa att vi medium inte sitter och säger generella saker som kan passa in på vem som helst…

Därefter så kopplar jag upp mig och tar kontakt. Sen börjar jag skriva ner det som kommer. Det brukar ta en stund, ca 10-15min innan jag börjar berätta för klienten vad jag skrivit ner. Allt finns nedskrivet och pappret får klienten med sig när den går. Så även i programmet även om man inte alltid får se det.

På så sätt känner inte klienten att den har lämnat ut information till mig först, allt finns redan nedskrivet när jag börjar berätta. Pappret är mitt vittne. För mig är det viktigt att när klienten lämnar mig så ska de känna sig säkra på att jag hade informationen innan vi hamnade i någon som helst dialog.

Så gick det till med ALLA klienter på tv även om det kanske inte alltid framkommer helt då materialet på grund av tid klipps ner.

ALLA klienter som kom på konsultation hos mig var castade av teamet. De har aldrig någonsin varit i kontakt med mig tidigare. Bara så att inga missförstånd görs.

Om någon undrar eller påstår något annat så får ni väldigt gärna föra detta vidare:-)

Namaste vivi

5 thoughts on “Livet på andra sidan – Så här jobbar jag

  1. Hej Vivi.
    Jag skulle vilja få kontakt med dig och boka in ett möte med dig.
    Det är min man som jag vill boka möte för han har en anhörig som han skulle vilja få kontakt med.
    Med vänlig hälsning, Linda

  2. Hej!
    Jag heter Arash, från Skövde.Jag såg eran program och jag blev intresserad. Jag skulle vilja kontakta er om vilket väg är bättre till min framtid om ni kan hjälpa mig med detta blir jag jätte tacksam. MVH Arash Saffari.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *