Jag kliver rakt in i 2019 med en big utmaning. Ska bli så spännande och se vart det leder mig.

2019 inleds med en rivstart. Jag har två perioder om året då jag nästan alltid får en känsla av att vara pånyttfödd och det är september och januari. Det är verkligen som att man är klar med en ny fas och man vänder ett blad. Jag startar ofta upp saker då, får nya positiva känslor eller tar tag i saker. I år börjar jag med att rensa och tanken är att skapa en större effektivitet. Jag har en förmåga att tappa fokuset och hamna all-over-the-place med min hjärna. Som dyslexier så får jag alltid tampas med min koncentration vilket ibland är en riktig utmaning då jag är lätt distraherad och blir jag avbruten i något jag gör så är det inte alls säkert att jag hittar tillbaka den dagen vilket är störande.

Mitt nya vapen är faktiskt en kurs. The futurebook som jag introducerades i genom Lili Öst. Hon och Michelle Dandenell har skapat ett spännande program som är ett riktgt mentalt
bootcamp – The futurbook, 30-Day Challenge.

Lili är nog bäst i Sverige när det gäller attraktionslagen så när hon gör en kurs där man kan höja sin nivå så är jag definitivt på! Ska bli jättespännande.

Kursen går ute på att levla i livet och att vi kan “have it all”. Jag är supernöjd med mitt liv just nu men tänker steppa upp ett hack. Why not liksom? Mer och bättre fokus är mitt motto.

Det coola är att jag kände av energin redan dagarna innan kursstarten den 1 januari. Mitt fokus förändrades och jag fick otroligt mycket gjort. Det har jag även ofta upplevt när jag har gått på en andlig/medial kurs. Att de börjar verka redan innan. Även på mina egna kurser så har eleverna känt samma sak. Allt sätts igång först på ett omedvetet plan innan det manifesterar sig i det medvetna. Man tar in det nya så fort man bestämmer sig för en förändring eller ny lärdom. Det nya är ju redan skapat och man öppnar upp en dörr emot det.

Citat från kursen:
“Kvaliteten på dina beslut på en daglig basis ligger till grund för vilket liv du får. Det är det som avgör vilket liv du lever. Det handlar inte lika mycket om de stora besluten som de små.”

Facebook – https://www.facebook.com/teamfuturebook/
Hemsida – futurebook.se

Lilis podd – Attraktionslagen 2.0


Kramar från en lite nyfrälst Vivi hahaha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *