Jag ljög så de rosa elefanterna rodnade..

Jag började min morgon med en lögn, det var till och med så att de rosa elefanterna som galopperade runt här drog skämskudden över sig. Nu får jag väl ägna resten av dagen “to undo” denna lögn hur det nu ska gå till..

Väntade hit min leverans med mat från Cooponline. Bästa sättet ever att handla på om man nu kommer ihåg att släppa in dem. Jag sitter iaf djupt försjunken och trummar på min laptops tangenter och blir grymt irriterad när telefonen envist ringer. 10 minuter senare som genom ett trollslag så slår det mig “WHAT THE F*CK!…MAAAATEN!!!”.

Ringer upp och hamnar i telefonkö samtidigt som jag inser att jag är grymt kissnödig, först i kön motiverade mig dock att stanna kvar. Jag blev väääääldigt länge först i kön kan jag säga.

När jag väl kommer fram så hör jag mig själv säga “jag ställde upp dörren men ngn låste den sen och jag hade telen på ljudlöst”. Jag kunde ju inte med berått mod framhålla mig som både nonchalant och att jag hade en släng av alzheimers light. Inte blev det heller bättre av att Anders efteråt ekande “glömde du?” och “varför svarade du inte?”.

Jag får väl se när de rosa elefanterna vågar sig ut ur garderoberna… 😉

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *