Med en magisk Kabbalah meditation kan man komma i kontakt med sin Akashakrönika (sitt liv)

För ca 10 år sedan så gick jag på en kurs som på många sätt ändrade mitt andliga liv, jag hamnade i en stark utvecklingsfas där mitt sinne expanderade och det kändes som inga begränsningar existerade, den känslan har jag fortfarande kvar. Vi människor är fysiskt begränsade men inte vår själ. Vår kontakt med andra dimensioner begränsas endast av våra förutfattade meningar, rädslor och tro att vi inte har möjlighet att komma i kontakt med en högre visdom.

Jag har en stor passion för kanalisering och jag har kanaliserat mina andliga Guider i många år, de är den viktigaste kontakten och läromästarna för mig.

4 världar och 11 dimensioner

Kursen jag gick hette “Kabbalah meditationer – 4 världar och 11 dimensioner”. På kursen så fick vi tillgång till 44 olika starka kabbalah meditationer. Den jag mest har använt mig av under åren är meditationen – Akasha krönikan. Det är en meditation där man kommer i kontakt med sin livsväg och framtid. Även det förflutna kan man nå även om det aldrig nämnvärt intresserat mig.

Akasha krönikan

Akasha är sanskrit och betyder “himmel” eller “rymd”. Akasha krönikan är en form av tidskrönika som finns i det universella Akasha arkivet. Den registrera alla händelser i ett register på en icke-fysisk existensnivå. Alla våra liv skrivs ner i denna krönika. Mystiker och andliga personer har genom tiderna haft förmågan att kunna läsa denna krönika och på så sätt komma i kontakt med framtida händelser. I både Gamla som Nya testamentet talas det om ett livsregister som går under namnet Livets bok.

Vad är Kabbalah?

Livets träd -  Sefira systemet
Livets träd – Sefira systemet

Kabbalah är gammal judisk mysticism där man genom bön och meditation kan komma i kontakt med det gudomliga i korta intensiva ögonblick.

För att ge plats åt skapelsen så fick Gud/det gudomliga dra sig undan för att ge plats, i detta utrymme skapade ljuset de 10 gudomliga sefierot-kärlen som skulle bära ljuset. Under denna processen så hände något oväntat och gnistorna spred sig över världen. Vi kan genom att komma i kontakt med dessa gnistor heala världen och föra tillbaka ljuset till sin ursprungliga källa. Man kommer i kontakt med den gudomliga källan/Gud när när man uppfyller den judiska lärans bud (Toras). Andligt sker detta genom bön och meditation.

Min Kabbalah meditation

Genom min Kabbalah meditation så kommer man i kontakt med dessa ljusgnistor av högre visdom i universum. Det är oerhört starkt och mina elever brukar älska att “vandra” i väg till deras Akasha krönika och se vilken visdom  de kan komma i kontakt med.

Själv avslutar jag alltid mina kanaliserade sittningar med att själsligt ta med mig min klient till dennes Akashakrönika för att se hur de förhåller sig till sitt liv och sin framtid.

Närmsta dagarna så kommer jag att dela med mig av min Kabbalah meditation så håll utkik om du är intresserad.

Namaste Vivi

4 thoughts on “Med en magisk Kabbalah meditation kan man komma i kontakt med sin Akashakrönika (sitt liv)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *