Kanelbulle my ass…

Jag är oövervinnlig och benhård! De må vara kanelbullens födelsedag men mig kommer den inte åt, dagen kommer gå mig spårlöst förbi. Ingen kanelbulle ska diktera villkoren i mitt liv! Nej, jag kommer idag gå låååånga omvägar för att slippa kanelbullens förföriska doft som kommer sippra ut mer än någonsin från vartenda fik och konditori av självaktning. Kanske stänger jag till och med in mig..?

Normalt så är konspirationsteorier inte min melodi men just i dag sjunger jag denns lovsång, kanelbullen är inte på något sätt en oskyldig liten bulle, no way! Låt dig inte luras. Kanelbullen har nämligen en plan och det är att ta över mitt, ditt och alla andra svenskars liv idag.

Jag är ståndaktig och kommer att stå emot (hoppas jag) och säkert som amen i kyrkan så lär jag bli ensam överlevande. Det är nämligen inte du som slukar bullskrället, det är precis tvärt om!! I ett trollslag förvandlas man till en överjäst blekfet bulle. Nej…vägra kanelbulle säger jag!

Aldrig har väl en klädnypa kommit till bättre användning…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *