Kära vännen Annika Ljungberg

Tänker på kära vännen Annika Ljungberg som fightas mot sin cancer och nu på morgonen gör ett ryggmärgsprov. Hon slåss som en riktig hjältinna. Hon är en fighter min vän ♥

Mitt i all bedrövelse som sjukdomen innebär så reser hon sig upp och ser vad situationen har att lära henne, och vad hon har att lära andra. Annika är inte den som låter yttre omständigheter diktera villkoren i sitt liv, hon är inte den som sätter sig ner och väntar och hoppas. Nej, Annika kan själv. Hon vill bestämma själv, det är nämligen det hon är bäst på. Att lyssna på sig själv och gå sin egen väg. Det är så framgångs skapas, både i karriären och i hälsan.

Annika provar nya vägar och går djupare in i sin tro att människan har förmåga till egen läkning. Den skada vi själva lyckas åsamka oss har vi också själva förmågan att läka. Sådant som har hämmat och begränsat oss kan vi  släppa och ist lämna plats för nya tankar, ageranden och en läkningsprocess.  Vi är resultatet av det vi tänkt och vi blir det vi tänker. Vi kan alltid tänka nytt och förändra vår framtid.

Människan har mycket att lära av djuren och olika naturfolk som hittar sin medicin i naturens apotek. När t.ex älgar vill läka sig så gnuggar de sig mot kådan på en gran. Kåda har nämligen en läkande förmåga. Man kan plocka kåda från gran eller tall och låta det dra någon vecka i oliv- eller rapsolja. Smörj sedan på sår, torr eller irriterad hud.

Sjukdommen har fått in Annika på en ny väg och det är att sprida sin ovärderliga kunskap och visdom.1:a november släpper hon en ny hemsida som handlar just om helande. Ska bli såååå spännande att se för Annika gör aldrig något halvhjärtat ♥

Namaste Vivi

Jag och Annika på hennes födelsedag i våras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *