Magisk champagne lunch. Middag med Helena-Magdalena Ivekrans och prat om vår Youtube-kanal och podcast

Vaknade till världens solsken. Det var en tuff dag dagen innan så vi sov länge och softade på morgonkvisten. Till lunchen så begav vi oss i väg till Dorsias takterrass, vi är snudd på besatta av det stället. Kändes helt rätt att dricka champagne, äta ostron och annat smått och gott så här dagen efter Anders mammas bortgång, man får försöka sätt guldkant även på de mörka stunderna. Just en sån inbjudan som hon skulle ha älskat.

❤️

❤️

❤️

❤️

 

 

 

❤️

❤️

❤️

❤️


Därefter blev det en tur genom stan och bort till Haga.


❤️

❤️ Café Hebbe Lelle….

På kvällen åt vi tapas med Helena-Magdalena och hennes kompis Johan på La Sombrita. Vi snackade om vår Youtube-kanal som vi ännu inte lyckats få ut pga tidsbrist. Men snart hoppas vi bli klara, behöver bara en lucka i allt. Det har varit en hektisk tid för oss båda.

Jag har även fått många förfrågningar om när jag tar upp min podcast igen så vi pratade om att ha en tillsammans. Känns som vi har en bra plan tillsammans. Nu gäller det bara att få bollen i rullning.


❤️

❤️

Kvällsvy från hoellet. Bild tagen av Anders

 

 

 

 

Kram och namasté Vivi

2 thoughts on “Magisk champagne lunch. Middag med Helena-Magdalena Ivekrans och prat om vår Youtube-kanal och podcast

  1. Hej. Jag är 18 och jobbar på ett skolprojekt kring kanalisering. Hade varit otroligt tacksamt om du hade tiden och orken att försöka besvara mina frågor kring kanalisering. Om du skulle ha tiden och orken finns det någon speciell mail jag kan skicka frågorna på isf? Mhv Alma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *