MediumPodden med Vivi & Camilla – Vändpunkter som förändrade oss och ledde oss mot ett liv som medium

Idag pratar vi om viktiga vändpunkter som förde oss framåt mot vårt arbete som medium.

Camilla berättar om när hon blev en “utomkroppare”, hur hon förstod att det hon upplevde var astrala resor, om en tragisk familjehändelse som förändrade henne och hennes riktning, när hon såg auror första gången samt när hennes egna fysiska medlemskap visade sig.

Vivi berättar om när hon som barn lämnade sin kropp, såg spöken första gången, började med astrologi som 16 åring (säger fel antal år i podden), förstod att hon skulle jobba som medium, fick sin första starka kontakt med en andlig guide samt  om sin medverkan i tv-serien “livet på andra sidan”.

Varma kramar Vivi & Camilla

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

KÖP VÅRA BÖCKER HÄR:

Camillas:

Medium: Ditt liv med andevärlden en handbok”

“Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

Vivis – “Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

 

5 thoughts on “MediumPodden med Vivi & Camilla – Vändpunkter som förändrade oss och ledde oss mot ett liv som medium

  1. Hej och tack för en jättebra podd? intressant med utomkroppsliga upplevelser. Jag har en upplevelse då jag var väldigt trött och somnade bledvid min man i bilen( han körde..) extremt trött den gången men ”vaknar” av att jag är framför min kropp som sitter och sover, har känslan av att den kroppen inte är viktig utan det viktiga är den jag är utan kroppen.. blir inte rädd utan landar sedan i kroppen igen. Kan detta kallas för utomkroppslig upplevelse? Kram Linda

  2. Älskar er podd!??✨?⭐️??‍♀️ Jag jobbar med personlig utveckling och tror att vi behöver koppla ihop personlig utveckling och det spirituella, vi måste leva mer holistiskt, därför älskar jag att lyssna till allt som ni berättar i er/era poddar. Välkomna till min hemsida http://www.machi.se och jag kommer gärna och berättar mer om mig och min verksamhet och vad jag gör som personlig coach och urbanshaman. ??✨✨✨✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *