Min andliga Guide hjälpte mig att knäcka en kod gällande energiflödet i våra sinnen.

Häromdagen så pratade jag med en kvinna som har haft en jobbig sjukdomshistorik där det ena efter det andra verkar drabba henne. Helt plötsligt under vårt samtal så får jag en information från min andliga Guide som knäckte koden till hennes ohälsa, helt plötsligt så bara visste jag vad det handlade om och vad som låg till grund.

När jag är uppkopplad så kanaliserar jag min andliga guide som berättar vad jag behöver veta. Den översinnliga kontakten går alltså inte mellan mig och den andra personen utan mellan dennes guide och min guide för att sedan förmedlas vidare till mig.

När vi sitter och pratar så får jag plötsligt sambandet till mig gällande hennes ohälsa. Det blev en riktig aha upplevelse då jag insåg att alla hennes problem är kopplade till varenda ett av hennes sinnen och att det är de som är nyckeln – huden, öronen, ögonen, smaken och lukten.

Under en längre tid så har hon i olika omgångar haft problem med dessa fem. Inom det mediala så är våra sinnen porten ut ur oss och in i oss. När vi medialt vill nå ut eller att andevärlden vill nå fram till oss så filtreras informationen genom våra uppgraderade sinnen.

I vår verklighet här på jorden så använder vi i stället våra sinnen till att tolka och integrera med vår omvärld. Detta hade hennes fysiska kropp fått nog av så den valde att överreagera när den upplevde att det blev för mycket kommunikation/information. No more in och ut flöde…

Detta händer när vi inte har lyssnat på kroppens signaler. I detta fall så skulle jag säga att hon nästan har gått in i väggen pga att hon jobbat jätte mycket under en lång tid med människor som haft problem.

Detta är inget samband som en läkare kanske skulle reflektera över men jag som andlig och medial vet ju att detta är våra viktiga kommunikations- och informationsportaler. Så blir det för mycket så kan vi få problem med kroppens portaler för energiöverföring och energiutbyte.

Ta hand om er och se till att ni har en balans mellan in och utflöde av energi.

Kram & Namaste Vivi

Vivis bok – Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
KÖP DEN HÄR!

2 thoughts on “Min andliga Guide hjälpte mig att knäcka en kod gällande energiflödet i våra sinnen.

  1. Ja allt hörihop med vår kropp och för mkt dålig mat och många negativa känslor t.ex stress påverkar kroppen.
    Bra du tar upp det.
    Fina Vivi❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *