Parallella dimensioner/verkligheter, Ut-ur-kroppen, astralresor & lyssnarfrågor – Gäst: Niklas Lindgren

Vad är verkligt?
Förflyttning av medvetandet
Sömngångare
Skillnaden på utanför kroppen och sömnparalys
Lucid dreams – att kunna veta om man sover eller är vaken
Det hypnagoga tillståndet
Att skydda sig själv.
Hur man jobbar upp ett starkt psykiskt självförsvar
Vad är vi egentligen?
Vad är meningen med livet?
mm…
Kram Vivi & Camilla

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
Köp boken här:Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Kurs med Camilla Elfving

Videokursen ger en stabil grund, mental energi, förhöjd bioenergi och starkare ljusutstrålning!

A

2 thoughts on “Parallella dimensioner/verkligheter, Ut-ur-kroppen, astralresor & lyssnarfrågor – Gäst: Niklas Lindgren

  1. Hej! Jag kan inte ge mig när det gäller att försöka lära mig hur jag ska kunna lyckas med en astral resa. Jag vill verkligen lyckas, men det känns svårt. Jag önskar jag visste vad som saknas. Jag tycker jag är balanserad trots att jag har fått ett bakslag på en sköldkörtelsjukdom (graves), jag äter medicin för den och även antidepressiva pga oroskänslan sjukdomen orsakade i början. Kan det vara en anledning till att jag inte kommer längre än ett svagt vibbrationsstadie? Jag mår bra och är lycklig i livet. Och jag vill så gärna få lära mig om mig själv och universum.

    Tack för trevlig podd ?❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *