Dagens gästbloggare Nettan berättar bl.a om när hon blev övertygad om att själen vandrar vidare…

Nettan är dagens gästbloggare och berättar här om sina andliga och mediala upplevelser.
Mer om hennes arbete längst ner.

Hej alla fina läsare!

Jag har som barn alltid känt en viss dragning till djuren, sökte mig till dem och kände inom mig att vi förstod varandra genom att inte prata. Men ändå pratade vi, känslan har alltid funnits med mig upp i vuxen ålder. Jag fick till slut kontakt med en djurkommunikatör som jag gick utbildning hos. Nu förstår jag fullt ut varför jag alltid vetat el känt av olika beteende och även personligheter. När jag går kursen så känner jag att det är helt magiska upplevelser och bekräftelser.

Att ett djur man samtalar med kan både ge energi och ta energi, alltså när man hjälper ett djur som mår dåligt i själen. Svår att få kontakt med eller har låg självkänsla, så försvinner energin. Men om ett djur har bra självkänsla pratglad så får man massor av energi.

Djurkommunikation

Minns ett specifikt tillfälle då jag samtalade med en åsna. Han var en spelevink och var glad älskade livet. Skrattade och pratade hur mycket som helst, han liksom var så öppen. Att när vårt samtal var över, så log jag och gick runt och fick skrattanfall. En riktigt härlig känsla med mycket energi.

Sen efter en stund så gick jag in i nästa samtal och det var med en häst. Hästen hade väldigt dålig självkänsla och i sin tur mycket dåligt självförtroende. Satt länge innan jag fick svar, det var mycket följd frågor för att komma in till ”hjärtat”. Där satt mycket rotat och alla missförstånd… När vi var klara med samtalet kände jag klart och tydligt att jag inte är klar med hästen, den behöver fler tillfällen. Så jag fick använda all energi och kraft. Efter samtalet med ett sådant här ”fall” så blir man låg och känner en enorm trötthet efteråt. Men det är hästens trötthet och energi som jag får. Så efteråt så mediterar jag eller går en lång promenad för att få bort känslan.

Djuren är enormt tacksamma att arbeta med, det är speciell känsla eftersom dem inte har ett ”filter” utan mer öppen kanal.

Möte med andevärlden i tonåren

Nu är jag uppe i mina tonår och har en natt då jag ligger och funderar över livet, som är vanligt för tonåringar att göra. Då kommer min morfar Algot på besök och visar sig i dörrposten till mitt rum. Jag såg klart och tydligt att det var min morfar, han hade ett specifikt utseende som jag endast sett foto på. Stora öron och djupare ögon, vilket det precis var som jag såg. Han sa inget utan han log och vände till baks. Han kom med STORT ljus omkring sig. Saken är den att jag blev väldigt lugn och vände om sen somnade jag skönt. Detta var min allra första upplevelse som jag minns.

Har under åren framåt liksom vetat olika saker utan att förstå, tänkt mycket och har varit i ”min värld” ibland. Under denna period i livet så går jag en hel del kurser inom andlighet, jag söker och vill ha svar. Jag stannar upp i min utveckling och livet kommer i mellan, bildar familj osv.

Själen vandrar vidare

Nu ska jag berätta om min händelse när jag blev övertygad om att själen vandrar vidare, när vi är klara här på jorden.

Jag ligger på förlossningen och ska föda vår dotter, det är en jobbig och långdragen förlossning. Jag kommer ifrån min säng och känner lätthet och hör inga människor. Jag möts av ett enormt starkt sken, så du kan tänka dig en tunnel där det är en strålkastare nästan. Riktigt skön känsla för smärtan försvinner och allt är ljust och lätt. Efter en stund så säger en mansröst till mig ”din tid är inte inne ännu, så vänd tillbaka igen”. Jag får i samma stund höra min make säga ”knip min hand”, så jag var tillbaka igen. Jag kan säga att denna upplevelse var den skönaste jag varit med om, det har gjort mig till en starkare människa rent psykiskt. Så min övertygelse är att döden inte gör ont, men kan säkert vara väldigt ångest laddad.

Har under mina år som jag jobbat i vården fått uppleva när själen vandrar vidare, jag har riktigt känt av lättheten som blir i ett rum. Så tacksam för dessa möten och upplevelser genom åren.

Jag jobbar vaken natt på min dåvarande arbetsplats och plötsligt så börjar jag höra och se andarna, en väldig obehagligkänsla först. Men som sedan övergår mer i att ”men det är ju så det är”, dem kommer till mig för att de ser att jag har en öppning till universum. Så vid denna tidsperiod i livet så pockar universum på jätte mycket, vill ha min uppmärksamhet. Jag motarbetar lite men till slut så går jag” in i väggen” och blir utmattad och väldigt sjuk.

Så med facit i handen så ville dem hjälpa mig att ta det lugnt och få mig att förstå, men jag förstod inte då. Nu vet jag!!

Hemsökta hus

Under min tid och mitt tillfrisknande hemma så börjar det hända ännu mer saker omkring mig.  Så mycket att jag tillslut går in på internet och anmäler mig på kurs i hemsökta hus. Här börjar min utveckling ta fart ordentligt, så nu har jag verktygen att kunna få kontroll på vad som sker omkring mig. Efter att ha känt cigarettrök inomhus men även utomhus och hör folk som går i huset, men även öppnar och stänger dörrarna.

Jag tar reda på vilka dem är och sedan hjälper jag dem att gå mot ljuset, eftersom de var vilsna själar. Bad min son om hjälp så jag fick över dem båda, den ana karl fick jag övertala en hel del. Han upplevde att han bodde kvar i huset och att han ville absolut inte lämna. Blev irriterad på mig, men efter övertygelse så gick han och lämnade. Min son blev yr och kände av matthet efteråt, jag kände mig tom. Tog någon vecka sen kändes det mycket lättare i energierna. Så skönt för männen att få ro i sin själ och leva fullt ut.

Så glad och tacksam för att universum visade mig vägen hit där jag är idag. TACK!!

Här finner du mig på Tarotguiderna
Nettan 160#
Detta kan jag hjälpa dig med på linjen:
Medial vägledning, tarot, intuitiv vägledning, djurkommunikation.

Min blogg – Nettans öppna sinne

Varm Kram Nettan

Vivis bok – Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
KÖP DEN HÄR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *