Projekt 1 avklarat gällande nya valpen…

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

Det är mycket att tänka på så här i valptider. Själv vill jag springa i väg och köpa en massa hundprylar på stört haha. Jag har tidigare spanat in en jättefin hundaffär på söder – SOFO’R PETS på Östgötagatan 26 som jag kommer att invadera snart.

Projekt 1 avklarat. Vi har bokat in Lizzy på en valpkurs den 24 april. Det ligger ett hunddagis på Ringvägen som verkar vara bra, de har dessutom en massa kurser så där får det bli. Det gäller att vara allert så inte platserna går åt… (Lizzy ska inte gå på dagiset)
Nu när valpisen är bokad och handpenningen är betald så är det mycket känslor i omlopp. Jag känner att jag nog äntligen kommer att kunna släppa taget om mina tidigare hundars bortgång. Att förlora sin älskade hund är så jobbigt och det har hållit mig tillbaka från att skaffa en ny. Är det verkligen värt smärtan som kommer? Det gäller att göra som djuren och leva i nuet och glädjas, och visst tänker jag med glädje och kärlek på mina gamla så inte skulle jag för allt smör i Småland ha dem ogjorda. Så nu blir det en ny stor kärlek som kommer in i livet.

Kram och namaste Vivi

13 thoughts on “Projekt 1 avklarat gällande nya valpen…

  1. Grattis till eran nya familjemedlem. Gudomligt söt. Jag har haft ett flertal hundar. Den senaste hunden var en Borderterrier. Hon var med mig på jobbet varje dag. Hon blev sjuk när hon fyllde åtta år. Hon fick kramper såg ut som epilepsi. Fick två till tre anfall per dygn mest troligt en hjärntumör. Hon fick somna in efter att det gått en månad. Stor sorg och jag kände att jag inte kunde bli med en ny border. Jag skaffade en Portugisiskvattenhund efter 1 1/5 år han har gett mig så mycke glädje. Nu i juni fyller han 4 år. Nu är jag redo för att köpa en Border. Så i slutet av April får vi hämta hem våran nya familjemedlem. Önskar dig många härliga år med din pälskling. kram Åsa

  2. Så underbart❤️Man kan köpa vänner för pengar man kan köpa en hund❤️Min ”Lilla” har blivit 8månader nu och vi älskar varandra så gränslöst så man tror inte det är möjligt innan man har dom stort lycka till kramar❤️

  3. Åhh så mysig och härlig läsning. Och så söt liten tjej ❤Förstår ochså din sorg efter dina gammelvovvar Det är den värsta biten när man har hund Men att ha hund ger så otroligt mycket Jag skulle aldrig komma ut så mycket utan mina fyrfota vänner Roligt att du valt denna underbara ras Golden. Har ju två tikar själv Mor o dotter Ska bli så spännande och följa er och den nya lilla familjemedlemmen. Ha en fin dag❤Lena

  4. Åh, lyllos dig – jag tvingades ge bort min sista hund, pga allergi. Nu vet jag att jag aldrig mer kommer att kunna ha någon och det är så himla sorgligt. Vet att det finns “allergivänliga” hundar men skulle aldrig våga chansa igen – man älskar dom alltför mycket. Min sista hund, en liten kritvit westie, var en chansning, en önskan om att det skulle gå. Det gjorde det inte, men vi fick tre år tillsammans och han levde resten av sitt liv hos en underbar familj <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *