Sista veckan har varit magisk

Hela veckan har bjudit på knallblå himmel och en gassande sol. Helt magiskt faktiskt även om jag kroknar lite när det blir för varmt. Då vill jag helst gå ner och sätta mig i en sval källare hahaha. Fast jag gillar att sitta inne när vädret är fint, så härligt att titta ut när himlen är blå och alla färger intensifieras. Ja, det är nog färgerna som är grejen för mig.

Sol var det även på vår sista heldag i Grisslehamn. Supermys!

Mysig middag på restaurang Ångbåtsbryggan där vi satt alldeles vid vattnet.
Lizzys sista bad innan hemfärd.
Väl hemma så bjöd vi ut vår kattvakt syrran Kristin på grekisk mat på Restaurang Esperia. De har som små tapasrätter som är supergoda.
Bad med bästisen i Tantolunden på Södermalm
Kylmatta för pälsklingarna är ett måste.
Kunde inte låta bli att ta en kvällspromenad upp till Stockholms vackraste utsiktsplats -Monteliusvägen. Bakom mig så ser man Gamla Stan.
Kyrkan Maria Magdalena som jag tillhör ❤️❤️❤️
Tvärgata till min gata
Käkade fantastisk mat på favoritstället T8ng
Möblerar om. Gör om mitt arbetsrum till smyckesverkstad. Bra med assistans.
Gäller att passa på att äta sill när det är sol för då är det mysigast ☀️
Blev en hårinpackningsdag i dag i 3 tim 👍🌸

4 thoughts on “Sista veckan har varit magisk

 1. Hej Vivi.
  Du ser ut att stråla på bilden. Har följt dig sedan du var med på TV. Jag såg dig på tunnelbanan en gång, det var nog 2018 eller 2019. Minns inte exakt årstid men höst/vinter. Du var klädd i rosa från topp till tå vilket passade dig fint. Vi satt i varsin “fyra” på tuben, på varsin sida om gången, om du förstår vad jag menar. Jag är en ung mellanblond kvinna, då var jag ca 25 år men jag ser yngre ut. Inte för att jag tror du minns, men ändå 🙂 vågade inte säga någonting och ville heller inte störa bara för att du är offentlig.

  Hursomhelst, nu bor jag i Uppsala i studentkorridor. Trivs med alla utom en man som jag tror har psykopatiska drag. Han är mycket intensiv i sin kontakt och söker mycket bekräftelse. Han har slutat hälsa på mig (silent treatment) och enligt mig betett sig hotfullt, om än subtilt. Jag är väldigt känslig och introvert. Har tagit upp det han gjort med några av de andra grabbarna här hemma, en av dem har också blivit utsatt för hans upptåg. Tidigare bankade psykopaten aggressivt på grabbarnas dörrar så att de skulle komma ut till det gemensamma utrymmet och roa honom, han kan inte vara själv. Psykopaten har varit borta i ca 4 månader nu under Corona, men jag hörde att han kom hem idag. Hela min kropp låste sig, jag började skaka och fick ont i bröstet.

  Jag tänker att detta händer för att jag ska öva på att hushålla med min energi och min känslighet. Har du tips på beskydd eller annat jag kan göra?

  Varmaste hälsningar
  Magdalena, 27

  1. Hej! Tänk som vi går om varandra i livet, synkroniciteten är ständig. När personen är jobbig så kan du visualisera att det finns ett band mellan er två som går mellan era solaplexuschakran. Visualisera därefter hur du tar en sax och klipper av bandet, se sedan hur bandet som sitter kvar i er rullar till baka till var och en. Detta kan hjälpa dig att släppa taget men kan inte få den andra att agera annorlunda. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *