Spadag med kära vännen Annika Ljungberg

Igår hade jag och Annika en spadag tillsammans. Det var helt fantastiskt och alldeles alldeles underbart. Man behöver sådana dagar ibland där man vårdar både sin fysiska kropp, själ och vänner. Det mysigaste var inte våra behandlingar eller utomhuspoolen, utan det var att bara få avslappnat hänga en halvdag tillsammans.

Annika och jag fick varsina Ayurvedabehandlingar. Jag fick 75min Yoga massage och Annika 90min Shirodara by Elements Spa.

Jag hade huvudvärk när jag vaknade och när jag kom hem så var jag helt slut och sov nästa hela dan och kvällen, vaknar upp i dag kl 6.00 och undrar vad som hände hahaha Jaja, kroppen behövde nog läka lite och masagen satte fart på det hela.
Namaste Vivi

 

 

Här fick jag min massage 🙂

      

IMG_9912.JPG      

One thought on “Spadag med kära vännen Annika Ljungberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *