Underbar kurshelg i andra dimensioner

Jag har haft en underbar kurshelg i kanalisering där även mina två kära vänner Carro och Lena närvarande. Det gör det hela lite extra roligt och speciellt. Jag älskar att dela med mig av min kunskap och blir tacksam när mina vänner gärna hoppar på tåget och delar min andliga livsväg. Det är självklart betydelsefullt att kunna dela varandras intressen.

Jag umgås inte speciellt mycket med andra medium utan snarare har det blivit så att jag delar min andlighet med mina vänner, en del har en egen väg av andlig/medial erfarenheter, och en del har utvecklats med hjälp av mig. Man dras ju till varandra av en anledning och vill de utvecklas så ser jag det som en del av min väg att vägleda dem med den kunskapen jag har. Allt blir ju då dessutom så mycket roligare.

Kontrollera information

Hela helgen var magisk och gruppen var härlig. Vi kanaliserade våra andliga Guider, Änglar och övade på djurkommunikation.

Det är alltid lika fantastiskt hur informationen kommer. Jag brukar alltid säga till mina elever att googla på sina Guiders namn och annan info som kommer fram. Guiderna har ofta namn som säger oss något, det kan handla om vilken energi de har, vad de jobbar med, vad de ska vägleda oss inom, eller vilken relation vi har.

Guidernas namn

Jag frågade gruppen om jag fick lämna ut gruppens Guiders/Änglars namn då de alla fick så fantastiska betydelser på namnen.

Tony – Den oskattbare
Samuel – Gud hör bön
Morgan (keltiskt ursprung) – Guda gåva
John (Johannes) – Gud har förbarmat sig
Freddy (Fredrik) – Magisk rådgivare
Mikaela – vem är (som) gud?
Herminius (Hermes) – Hermes var den grekiska mytologins gud för fart och tur. Han var budbärare för gudarna på Olympen.
Shani – Saturnus, Hinduistisk astrologi
Gabriel – Guds kämpe
Nicolaus – Människan som segrar

Man blir ödmjuk…

Namaste Vivi

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *