Tre nätter i rad så har jag kanaliserat medial information i sömnen – Så här funkar det för mig.

Jag har haft en längre paus från allt medialt arbete för att istället ägna mig åt bokskrivande, podden, bloggen och lite annat. Men den mediala tarmen började dra i mig så nu är jag igång igen. Så jag försöker hinna med att jobba på Tarotguiderna några timmar varje dag. Superkul även om medial rådgivning stundtals är ett tufft jobb. Det är mycket stöttning och besked som inte alltid är önskvärda. I det så får man söka nya vägar och se vad som i stället öppnar upp. Utmanande och kul.

Så fort jag aktivt började jobba medialt igen så fick det även en effekt på mitt privata liv, åh vad jag har saknat när arbetet spiller över till mig själv. Jag får så otroligt mycket häftig information till kunderna men även till mig själv när jag är medvetet uppkopplad. Självklart så sker det inte medans jag jobbar då är det klientens tid.

Naturligtvis så tar jag emot även annars men det blir lite mer okontrollerat när jag är aktivt öppen hela tiden vilket skapar ett oväntat överflöd. Aktivt arbete sätter alltid igång processer på olika nivåer, det liksom plussar på. Det är därför det är viktigt att hålla igång förmågan, vi är som idrottsmän som hela tiden måste öva för att prestera på topp.

Så det som hänt mig sista dagarna är att jag har tagit emot hög kanaliserad information i sömnen. Tre nätter i rad så har jag vaknat och haft titlar till olika kapitel gällande tre av de universella lagarna i huvudet, de har varit mina första tankar. Tydligen ska jag skriva en bok om dem. Okej, jag fattar.

Hur funkar det när jag tar emot information i sömnen?

Ibland så minns jag allt, ibland vissa bråkdelar. Dessa gånger så vaknade jag med några rader i huvudet. Jag kommer dessutom ihåg wow-känslan ifrån drömmen när jag fick en aha-upplevelse och förstod hur allt hänger ihop. För mig brukar det funka så att när jag sen sätter mig ner och skriver så kommer det som jag inte vet att jag redan vet tillbaka. Häftig upplevelse.

Fjärde natten så fick jag tips på vad jag ska skulle skriva om i boken om mitt liv så det tackar jag också för…

Jag känner mig otroligt inspirerad.

Kram & Namaste Vivi

Vivis bok – Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
KÖP DEN HÄR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *