Veckan i tankar och bilder…

Då har det gått en vecka sedan sist och jag inser att det där med att tiden går fort är något jag mer och mer funderar över. Hur kan jag mer ta tillvara på min tid och hinna med mer av det jag önskar? Låter kanske som skrämmande tankar men jag ser bara möjligheter och att skapa förändringar oavsett om de är små eller stora.

En sak som jag bestämt mig för är att kanalisera änglar eller mina andliga guider varje dag i 40-90 minuter. Många ggr så är det involverat i mitt arbete som tex när jag skriver eller jobbar andligt/medialt, det är lätt att glömma sin egna relation och ta emot inspirerande information. För er som undrar så är kanalisering en meditation där man kontaktar andliga vägledare av olika slag. Fantastiskt och berikande.

Detta år hamnade jag lite på efterkälken då min färdig skrivna bok försvann ut i internet-universum dec-18. Det blev ett känslomässigt gå in i vägen moment där jag efter några månader kände mig helt dränerad på energi. Men nu är jag tillbaka i matchen och i stort sett ikapp med boken som nu är ännu bättre. Inget ont som inte har ngt gott med sig. Framförallt så är energin tillbaka efter sommarens dipp.

Mitt arbetsrum som jag bara älskar, mina djur hänger även mycket här på dagarna, så mysigt.

 

Igår så spelade jag in 2 poddavsnitt med min vän Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt till min och Camillas “MediumPodden”. Ett avsitt handlar om attraktionslagen och det andra om mysticismens Grekland. Sjukt nöjd. Hon berättade bla att hon brukar skriva ner 50 mål. Det måste jag ta till mig och göra, spännande ❤️.

Därefter så gick vi och åt lunch med vår kära vän Agneta Sjödin. Helena-Magdalena fyllde år så hon fick varsin bok av oss ?

 

 

 

 

Dagen innan det så blev det middag på Pichers på Mariatorget med Anders ?

 

Fick dessutom min nya iPhone (grön) och köpte 2 fodral, 1:a gången det händer. Ett till vardags och en som den “lilla svarta” ist för handväska när jag ska ut. Smart. Till våren blir det kanske även en rosa ???.

blev även lite ostron i veckan. Ibland bara måste man. Speciellt när man sitter hemma och jobbar hela dagarna.

Hösten har även kommit till Tantolunden här i Sthlm. Min absoluta favoritårstiden måste såklart bli förevigad. Jag är kanske lite knasig som gillar mörkret men det är lite som med låten “bakom mina solglasögon”, man kan liksom gömma sig lite och få vara själv. Jag är en introvert person så jag gillar att dra mig undan, då är mörkret tacksamt när man bor i innerstan. Låter kanske lite märkligt men så funkar jag. Sen så sover jag bättre plus att jag älskar lugnet, ljusen och tystnaden som infinner sig.

Självklart även lite djur ?

6 thoughts on “Veckan i tankar och bilder…

 1. Hej
  Så fina bilder du har här ! Jag tycker också om djur och nstur ! Har läst din bok “Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet” och finnet den väldigt intressant och filosoferar vidare själv inom ämnet!
  Trevlig söndag ?

 2. Hej Vivvi
  Jag är ett stort fan av dig redan från 2012 då ’livet på andra sidan’ totalt fängslade mig. Nu lyssnar jag på din och Camillas podd och älskar er. Ni sprider värme, kärlek, trygghet och jag bara älskar era röster. Så feminina, mjuka och behagliga att lyssna på. Så mycket intresssant att lyssna på. Hoppas en dag att få möta dig.
  Tack för allt ni gör!
  // Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *