Veckan som gått. Alltid händer det nått…spöken bland annat.

Haft en riktigt nice vecka med en massa umgänge, jag kan ju annars vara lite dålig på den biten. I helgen så stuvade vi in hunden i bilden och åkte ner till Kungsör för att träffa familjen Trollske, bara älskar deras efternamn.

De bor i ett fantastiskt vackert sekelskifteshus vid vattnet som Susanna har inrett i samklang med sin unika personlighet. Man kan liksom inte sluta titta runt för hon samlar på en massa saker men det gör också det hela så intressant. I jämförelse med hennes överdådiga och svulstiga inredning så känner man sig allt lite tråkig… hahaha. Det är inte jag men I love it! Hon är fantastisk.

När vi kom så bjöds vi på en fantastiskt god hembakt vaniljkaka som var bland det godaste jag ätit, snodde såklart receptet. Det blev även en smaskig smörgåstårta med hönökaka till lunch och skaldjur till middag. Det var bara fredagen, vi blev verkligen ordentligt omhändertagna.

De hade ett gästhus som det spökar i som vi fick låna. Så första natten hade Lizzy svårt att sova, hon låg och flåsade vid mina fötter och blängde på ytterdörren. Så vi fick kompenserar bristen på sömn med en powernap på dagen. 2:a natten gick det dock bättre.

Vi åkte och tittade på ett hyfsat risigt missionshus som de köpt och ska renovera, spännande! Då hittade vi även kantareller som blev till en stuvning till middagen.

En supermysig helg.

Kantarellstuvning

Tisdagen började med att Camilla spelade in ett avsitt till MedimPodden med Caroline Giertz (kommer på måndag).
Därefter så gick jag och Camilla på en bookrelease med Elinor Torps nya bok Vi, Skuggorna. Otroligt berörande, en sannberättelse om importerad arbetskraft i vårt land som jobbar under radarn. Tre av dem berättade hur de utnyttjats, fruktansvärda historier! Jag höll på att börja stört tjura när jag såg att den ena mannen hade tårar i ögonen. En bok som ALLA bör läsa. Det måste få ett slut NU!

Därefter så gick vi och åt på Madrid Tapasbar på Hornsgatan. Gott och trevligt!

I går så blev det inspelning om Shamaninsm, husrening/rensning och kraft och kultplatser med poddgästen Ann Henemo. Såååå otroligt intressant! Jätte nöjd.

Självklart så har även dessa gosisar haft lite för sig i veckan. Som att mysa till exempel.

One thought on “Veckan som gått. Alltid händer det nått…spöken bland annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *