Veckan som gått – bl.a ett spännande möte om MediumPoddens framtid samt en träff med ”häxan” Kayo

Då har det återigen gått en vecka och tiden springer. Stoppa den säger jag! Nej förresten, jag tror ju på reinkarnation så det spelar ju ingen roll. I Will be back… liksom ????

I går hade jag och Camilla Elfving ett intressant möte med Marcus Starberger, vd för Starberger Group och hans medarbetare på Urban Deli gällande nya spännande steg med MediumPodden. Jag vill håller tyst om vad då jag inte vill jinxa något då allt kan hända. Så vad det gäller får komma längre fram. Trevligt hade vi i alla fall.

På kvällen så åkte jag och Anders till Cirkus på Djurgården för att kolla musikalen “Häxorna på Eastwick. En fantastisk ensemble och över förväntan bra, det blev en hel del skratt måste jag säga. Bäst tyckte jag att Peter Jöback och Kayo var. Verkligen värt att ses.

Vi åt middag på Cirkus innan som faktiskt var god, man vet ju aldrig hur det ska bli när maten “massproduceras”.

Efteråt mötte vi upp fina Kayo för lite prat vilket blev ett trevligt avslut på kvällen.

Det har varit mycket jobb i veckan så då är det skönt att bryta isoleringen och gå ut och äta.
Så i veckan blev det ett besök på nyhittade kvarterskrogen “Stekpannan” som ligger på Södermalmsallén. I bland är det bara så himla gott att äta gammal hederlig mat ist för alla experimentella mellanrätter och spännande utländska restauranger som jag iof älskar . Men ibland så sitter en bea helrätt hahaha

Det blev även lite tapas i veckan på Medis…

Som vanligt är det djur som gäller. Det här är Pelle, förhoppningsvis pappan till Lizzys framtida valpisar hahahaha.
Han är sjukt fin.

Utsikten från Tantolundens hundpark

Tjejerna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *