Veckan som gått – bla kanske köpt världens snyggaste kista samt bästismys

Igår hade jag en pissdag. Det började med att jag vaknade 5.30 och hade huvudvärken från hell som inga tabletter bet på. Därefter upptäckte jag att vår podcast hade lyckats försvinna ut ur topplistan. Ngt var fel med kategorierna. Så nervigt när man endast kan förlita sig på sig själv (som knappt fattar ngt) till mac-support på mail. Ännu inte fått svar utan lyckades fixa själv.

Såklart är alla onda ting tre så efter lunch eskalerade huvudvärken så att jag fick ställa in kvällens häxträff där vi skulle fira häxsabbaten Samhain med efter följade tjejkväll. Så himla trist. Så jag fick hänga med djuren i soffan…

Samhain-mys

Det blev även ny naglar i veckan. Missade rätt tid så vi hann tyvärr inte med några Halloween-naglar.

Mina älsklingar

Värsta mysiga tjejträffen med min bästa vän Marie. Vi har delat otroligt mycket magiska upplevelser genom åren. Så tacksam för vår vänskap. För att vi ska få vår egentid så har vi i sedan typ 2004-2005 haft kvartalsmiddagar tillsammans. Vi turas om att bjuda så att det alltid är någon som står på tur och måste planera.

Denna gången så var det min tur och jag bjöd henne på Aftenoon tea med champagne på Cardierbaren, Grand Hotel med utsikt över strömmen och stockholms slott. Underbart.

En magisk upplevelse vi delar:
En höstdag 2006 när jag var ute på en promenad i skogen med min hund Gordon så fick jag fick en stark insikt till mig, en stöt gick igenom hela min kropp. Jag bara VISSTE att Marie skulle bli en underbar mamma…. Marie skulle bli mamma.

Några dagar senare så berättade jag hade fått till mig, hon tittade inte det minsta förvånat på mig och sa; Jag vet, för några veckor sedan var jag och fick healing och då “mötte” jag mitt kommande barns själ. Hon hade då bl.a exakt fått veta vilket datum barnet skulle födas på. Då var hon ännu inte gravid.

Hon blev naturligtvis gravid. Barnmorskan berättade vilket datum barnet “blev till” på och var det samma dag som jag fick info om graviditeten på min skogspromenad.

Senare födde Marie barnet exakt på det datumet som hon själv förutspådde innan hon ens var gravid.
En vecka innan tösen föddes så bara “visste” både Marie och jag att det var en flicka som var på ingång.

Jag fick dessutom nästan hela dotterns namn till mig när hon var knappt en dag gammal. Jag gick omkring hemma och städade, helt plötsligt så kom namnet, först förstod jag ingenting men sen klarnade det. De tog tre dagar innan de visste vad hon skulle heta. Tösen visste själv och ville förmedla sitt namn till oss… och hon var envis.

Jag lärde mig att man aldrig ska ha en förutfattad mening över vem som kan vara ens läromästare…

Alltså denna kista är helt magisk och jag blev helt dödligt förälskad i den när jag såg den på nätet. Sjukt nöjd.

Köpt på tellingstories.se

Dessa gryn hänger som vanligt hemma…

På höstbalkongen. Så vacker hon är vår Wicca The Cat.

Lizzy i hundparken

Fick kantareller av vännen Ann Henemo som var här förra veckan så det blev kantarelltoast. Mums så gott!

Var på kafé och träffade på dessa små vänner…buuuuhuuu

10 thoughts on “Veckan som gått – bla kanske köpt världens snyggaste kista samt bästismys

  1. Vad du är vacker! 🙂 Så tacksam att er podd samt din gamla podd finns har lärt mig så otroligt mycket av dem! Jag kände när min andre son blev till samt fick ganska direkt hans namn förmedlat till mig. Magiskt!

  2. Verkligen jättefin kista :). Och ngt som ev kan fungera på huvudvärken: omega-3 tabletter. Var också inne på kistsajten och insåg att vi behöver bygga till 😉 Kram från mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *