I helgen så har jag studerat alkemins mysterier. Min början på en magisk 3:årig utbildning.

 Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se 

Nu har jag påbörjat jag min 3:åriga alkemistutbildning hos Alkemiska Akademin som drivs av Katarina Falkenberg och Tommy Westlund som har praktiserat den heliga konsten i flera decennier.

ALKEMISKA AKADEMIN

SOPHIATEMPLET 

I helgen så trädde vi in i alkemins mysterier och fördjupade oss i den alkeminska processen som handlar om att förädla och transformera sitt egna material till sin fulla potential (guld).

Vi har bl.a praktiserat imaginationen som gudomens skaparkraft och väg till vårt egna gudomliga medskapare. Vi mötte även den svarta madonnan och fick dricka magisk elixir.

När vi fick möta våra skyddsänglar så var jag så säker på vem det var som jag skulle möta så min förutfattade mening först inte ville släppa taget. Men det gick som en chockvåg genom kroppen samtidigt som jag såg att det var ärkeängeln Gabriel som kom, som jag faktisk skriver mycket tillsammans med. Han ses ju som skrivarängeln. Så jag blev oerhört tacksam och glad.

Alkemi kan därigenom bli en väg till insikt, frihet och helhet där materia, själ och ande söker sin förening i det alkemiska bröllopet.

I det alkemiska arbetet ingår bland annat studier, bön, meditation, ört- och minerallaborationer, energiövningar och framför allt – utövandet av kärlekens konst.

Första året så lär vi oss om Prima materia, alkemins fyra utvecklingsfaser, alkemins historia och filosofi. De tre principerna svavel, merkur och salt samt en introduktion till de alkemiska bröllopen.

❤️

<

❤️

❤️

❤️

❤️

One thought on “I helgen så har jag studerat alkemins mysterier. Min början på en magisk 3:årig utbildning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *