Jag är besatt! Om jag bara fick se på ett endaste tv-program så skulle jag välja detta…

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Jag är helt klart besatt. Jag har utvecklat en ohälsosam relation till programmet Salvage hunters som går på kanalerna 9 och Discovery. Nu har jag även skaffat Dplay för att jag ska kunna kolla ikapp ALLA säsonger som finns (JIPPI!) så jag slipper köra runt på en massa repriser.

Jag följer dessa alldagliga men ack så spännande personligheter (enligt mig) för att se när huvudpersonen Drew och hans bästis Tee kuskar land och rike runt för att köpa antikviteter och annat “skräp” som han restaurerar upp till riktiga skatter. En helt ny värld har öppnat sig inser jag! Nu känner jag också för att åka runt till herresäten och loppisar för att leta upp fula saker att fixa till, köpa billigt och sälja dyrt. Hur svårt kan det vara? hahaha

I brist på avsnitt så har jag som inte ens har körkort även kollat på spin-off-serien Salvage hunters: Classic cars???

Även spin-offisen “Salvage Hunters: The Restorers” där Drews magiska hantverkare klär om och reparerar möbler som ser ut som att någon har självdött i dem. Helt galet fascinerade. Skulle gärna ge mig på även den branschen men har en feeling av att jag skulle hinna dö av ålderdom innan jag har lyckats med en hyfsad reparation. Kanske skulle börja med en grundkurs i sy- och träslöjd först.

Så min favorit i alla kategorier på tv just nu är en kort, flintis, 50 plus engelskman med torr humor…

3 thoughts on “Jag är besatt! Om jag bara fick se på ett endaste tv-program så skulle jag välja detta…

  1. Håller med till 100!! Bästa Superprogrammet. Maken min missar inte ett program, inte ens repriserna. Själv hinner jag bara kolla på söndagarna när dom kör x flera avsnitt.

  2. Detta är väl inte så bra o se! Har man dåligt med pengar kanske? Men se nåt annat ochså! Besatt av tv ska man inte bli! Tänk på ögonen vivi!! Du har så fina!! Är rädd om dej! Ha en bra dag med vovven!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *