Mina 2 favoritfilmer som barn var märkligt nog eller inte…häxfilmer. Har du sett dem?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är schema-header-1-1024x136.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Liten-1.jpg

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner-till-temat-2011.jpg

Som barn så hade jag två filmer som jag bara ääääälskade. Jag minns fortfarande den överväldigande känslan när jag såg dem och de förändrade något inom mig. Jag kände att det var min värld…och det va ju sant.

När jag gick 1:a eller 2:a klass så såg jag “Sängknoppar och kvastskaft”. En helt magisk film där Eglantine (Angela Lansbury) går en brevkurs i häxkonst och blir tvungen att leta upp den andra delen av kursen. Enligt mig den bästa Disneyfilmen ever.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7745055550043.jpeg

Jag minns en sportlovsvecka när jag gick i mellanstadiet. Vet inte hur det är nu men då gick det en sportlovsfilm på eftermiddagarna varje dag och då lyckades jag se min absoluta favorit film – “Bell, Book and Candle” där det fanns en häxa med en siames-häxkatt som hette Pyewacket. Katten var Kim Novaks(huvudrollsinehavaren) egna och den hette Pywacket och som skrevs in i manuset.
Jag bestämde mig då för att jag en dag skulle ha en katt som skulle heta så. Jag väntar fortfarande på den katten och den ska kallas Pye. Det får bli den nästa…

Min livsväg är definitivt ingen slump. Jag har dragits mot den hela mitt liv.

Lite historia:
En påstådd häxa tvingads av häxsökaren generalen Matthew Hopkins i mars 1644 i staden Manningtree, Essex, England hitta på skepnader i vilka andra häxor (vänner) skulle uppträda i, en av dem var en katt som heter Pyewacket
.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 314808574_9627771f-0ad2-4a16-b9de-c0f3fd93caca.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bellbook-thumb_1-1024x637.jpg

2 thoughts on “Mina 2 favoritfilmer som barn var märkligt nog eller inte…häxfilmer. Har du sett dem?

  1. Tack för tipsen om filmer att se 😊🤩
    Det är härligt med sköna minnen 🥰

    Jag var på bio i Karlstad, med tjejerna i blåstjärnan kursen, en sommar när jag var 16-17 år… Vi såg; En Officer och Gentleman 😘😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *