Upplever Du kaos, oro & rädsla just nu – 3 råd som ger Dig vägledning framåt

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är schema-header-1-1024x136.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Liten-1.jpg

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner-till-temat-2011.jpg

Upplever Du kaos, oro & rädsla just nu – 3 råd som ger Dig vägledning framåt

Kanske känner du att du lever i upp och nedvända världen just nu där du kanske förlorat ditt jobb, livsverk eller bara känner dig oerhört ensam. Det finns inga enkla nycklar ut ur en sådan fas men det finns små små steg man kan ta för att börja vända det hela. Förberedd dig för den ljusare framtiden redan nu så att du snabbare kommer in i det nya. Att flytta fokus är ett bra sätt både när det gäller att vila hjärnan samt för att se nya möjligheter.

Duger inte nuet för dig så måste du lämna det gamla invanda och träda in i din nya tid oavsett om det är smärtsamt eller inte. Det finns inga genvägar men man kan använda sig av tillit och högre vägledning för att sortera tankar och få hjälp på sin livsväg. För tänk om det är så att du just nu är precis där du ska vara och att vägledning finns?

1) kanalisera 10-20min varje dag.

Kanalisera = länka till högre andliga vägledare. Detta hjälper dig att få sinnesro och komma i kontakt med din livsväg. Strunta i om du har gjort detta tidigare eller inte, bara ta föregivet att du kan. Sätt på lite suggestiv meditationsmusik, tänd ljus och kanske rökelse, personligen så älskar jag Nag Champa.

  • Slut dina ögon och ta några djupa andetag och bara slappna av. Sitt en stund och fokusera på andningen som går in och ut i kroppen. Försök släppa alla andra tankar.
  • Visualisera sedan att du befinner dig i en bubbla av vitt healande ljus, sitt i den känslan en stund. Känslan kan vara att man inte ser ljuset klart utan mer ”känner-ser” det. Ha inga krav utan låt det bli som det blir. Lita på att det finns där.
  • Visualisera sedan att det kommer en ängel, ngn älskad från andra sidan, en andlig vägledare eller kanske du själv. Själsgestalten går fram till dig och omfamnar dig. Känn hur kärlek, värme samt omtänksamhet strömmar över till dig, känn dig omhändertagen och trygg. Sitt i denna känslan så länge du behöver, kanske hela kanaliseringen. När det känns lagom så kan ni i stället sätta er mitt i mot varandra.
  • I tanken be sen om beskydd, vägledning samt hjälp och stöd att rida ut stormen. Bara lämna över och känn hur det tryggt landar hos själen som finns där för dig.
  • Om du vill så i tanken berätta om du vill ha hjälp med ngt speciellt. Va precis. Var sedan uppmärksam de närmsta månaderna och var medveten om att hjälpen kanske inte kommer på det sättet som du tror.
  • Du kan också lyssna eller känna in om det finns ngt budskap till dig. Det kan komma i form av tankar, känslor, insikter, meningar eller enstaka ord. Låt det som kommer komma utan att värdera. Kommer det inget så är det också okej, då finns det ett mottagande i det undermedvetna.
  • Gör detta varje dag för just nu är det viktigt att du är i kärlek och känner dig omhändertagen.

2) Bestäm dig för att utöva en form av flykt och håll dig till den.

Du måste just nu vila från något samt vila i något så bestäm dig för en aktivitet som får dig att fokusera på något utanför dig själv och det du står i. Det kan handla om att gå på promenad, läsa en bok, skriva, rita, måla, sy, meditera, öva ditt djur mm

3) Passa på att utvecka dig eller lär dig något nytt.

I dagens läge så är youtub fantastisk när det gäller att lära oss något nytt. Titta på olika tutorials. Känner du dig utkastad i universum och inte vet vad ditt nästa steg är just nu så sök runt och hitta något nytt eller utveckla ett intresse du har. Lär dig till exempel redigera film, foto, rita kroki, måla, teckna, sy, sminka, göra smycken, baka tårtor, makramé, virka, sticka, snickra, bygga en koja eller ett uthus. Vad som helst som du tycker är kul för du behöver just nu bunkra upp med lyckohormoner. Men gör det! För nu är bästa tillfället någonsin.

Eller gå en distanskurs. Just nu är utbudet enormt. Utveckla dig, hur mörkt det än är så finns det ett ljus som du behöver välja att se. Priecis som i yin & yang tecknet så finns det i det ljusa en mörk prick, och i det mörka en ljus prick. Valet är vårt både i ljusa och mörka tider även om det känns motigt för att inte livet rinner på som vanligt. Bestäm dig för att detta ska bli en vändpunkt som kommer att leda till det bättre oavsett om du just nu inte vet till vad eller ser ljuset i det mörka. Ha tillit till att det finns där.

Håll dig till dessa tre och var konsekvent

Förändring kommer att komma om du väljer att konsekvent hänge dig till dessa tre stegen varje dag. Lämna över, ha tillit och välkomna förändring.

Kram & Namaste Vivi

3 thoughts on “Upplever Du kaos, oro & rädsla just nu – 3 råd som ger Dig vägledning framåt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *