Jag skrattar så jag gråter…

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner-till-temat-2011.jpg

Jag skrattar så jag gråter…

Alltså google-svenska…sååååå kul. Jag snubblade över en artikel om att första paret som träffades i första The Bachelor Australia tydligen nu har fått barn. Alltså läs denna google översättningen som kom automatiskt. Bästa ever! hahaha

“Tim Robards och Anna Heinrich, som träffades på The Bachelor Australias första säsong, är showens OG-drömpar. Men mycket har hänt sedan Anna gick ut ur limousin vid herrgården 2013. Då var Tim bara en 30-årig kiropraktor som dödade 25 kvinnor på en gång och Anna var en 26-årig kriminell advokat som aldrig hade hade ett seriöst förhållande.”

One thought on “Jag skrattar så jag gråter…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *