Känner mig faktiskt lite mobbad…

2017 kom jag ut med min andliga bok – “Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetanden”.

)Det märkliga är att när en andlig bok släpps på svenska så väljer svenska esoteriska bokhandlare och bokklubbar att inte ta in den i sortiment (kan finnas ngn jag missat förstås).

Då ska jag även säga att min bok fortfarande säljer MYCKET bra på adlibris OCH att jag skickat gratis-prover till många. Ja, den säljer faktiskt mer än de flesta svenska andliga/mediala böcker som utkommit senare…och tidigare.
Den hamnade även på Stjärndistribution som säljer in till de flesta handlare så missat den kan de inte ha gjort.

Kan inte låta bli att undra om det är jantelagen som gör sig påmint även i den andliga världen? Sticker jag ut för mycket?

Trist när jag ideligen får frågor vart folk kan köpa boken och måste hänvisa till adlibris eller bokia när jag hellre gynnar våra esoteriska bokhandlare som tex Vattumannen eller Livsenergi.

Ps
Nu har jag varit i kontakt med Vattumannen och de vill sälja boken. Kom tydligen mycket i mellan. Så ni vet.

Tur att jag har förmågan att marknadsföra mig själv annars vore man körd utan stöd. Men visst, jag hade sålt mer om jag också hade fått synas där många av köparna är…

Det är trist om det är så här godtyckligt vilka som ska få synas. Man sitter ju ändå och harvar något år eller två gratis på sin bok.

Lite tankar en helt vanlig onsdag
Kram Vivi ❤️❤️❤️🙏

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS två UTDRAG UR BOKEN:
Universum består av energier, frekvenser och vibrationer

Den universella väven och synkroniciten som styrs av det undermedvetna

14 thoughts on “Känner mig faktiskt lite mobbad…

 1. Jag håller med dig.. men det är så.med alla obekväma sanningar.Det folk i te vill tro på…tror på kanske , men vågar inte bejaka det de upplever. Och JA det är väldigt orättvist och sitter väl gubbar o bestämmer bort det andliga ur sortimentet. Och som ji alla vet brukar män vara i dominans i dessa sammanträdesrum.
  Bra du står på dig!
  👌🏻♥️👌🏻

 2. Det är inte omöjligt att jantelagen är med och styr tillsammans med den gamla vanliga svenska avundsjukan. Och ja, du sticker ut – på ett mycket positivt sätt. Det märks nämligen väldigt tydligt att du har kommit ljusår längre i din andliga utveckling än många inom det andliga området, och du är ändå så ödmjuk. Det är förskräckligt dåligt och fult gjort av alla bokhandlare och bokklubbar som inte tar in din bok i sortimentet. Det är också dåligt gjort mot deras kunder för om konsumenterna vill läsa din bok så ska dom ta in den.

  1. Tack fina för dina ord, de värmde. Jag har valt att inte bry mig men så här 2,5 år senare så undrar jag hur många som drabbas. Kram vivi

  1. Tyvärr, det är alltid svårare att få bekräftelse i sin egen omgivning. Det är så på arbetsplatser också. Jag hade föreläsningar i självmordsprevention på olika ställe, blev anlitat privat osv. På min egen arbetsplats dug inte min kompetens och jag blev bortplockat eller “glömt” i olika sammanhang.
   Bra att du tar upp den fenomenen som förpestar vårt samhälle.

 3. Hejsan så tråkigt.Tycker din bok är fantastisk och innerlig.Skriven utifrån ett proffs som du är inom det andliga.Hur gick det med din andra bok som plötsligt försvann…det du hade skrivit.Så synd.Kommer det någon mer bok🌹🌹🌹

 4. Konstigt att Vattumannen inte tar in det du skrivit 🤔? Trodde dom var öppna för det mesta vad beträffar den andliga världen.Men så är det alltså inte. Då undrar man ju lite vilka som egentligen styr och sorterar efter eget behag istället för att lyssna in vad kunderna frågar efter.

 5. Din bok var en av de första jag köpte, via AdLibris, när jag ville veta mer om det andliga. Använder den som en uppslagsbok då du har med så många områden,din bok har präglat mitt andliga arbete massor+dina poddar. Ser fram mot en ny bok🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *