Tredje ögat, porten till upplysning – Ger oss andlig vägledning och förmågan att skåda bortom sinnet och nå djupare sanningar.

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se

•cdon.se

Genom dina ögon så ser du den fysiska världen, och genom ditt tredje öga så ser du den andliga.

Det tredje ögat ger oss möjligheten att uppleva andra dimensioner utan att vi behöver lämna våra fysiska kroppar. Den ligger placerad i mitten av pannan och är vårt sjätte chakra och ses som porten till upplysning.

Genom vårt tredje öga så kommer vi i kontakt med våra möjligheter, vi kan ”se” vad som kan utvecklas och vad som finns utanför vår sfär och perception. När vi förnimmer eller har en föraning om något men inte riktigt förstår vad så kan det visa oss svaret. Alla har vi tillgång till vårt tredje öga och gåvan det ger oss är att kunna se både de inre och yttre världarna.

Det ger oss också andlig vägledning, förmågan att genomskåda illusioner, komma i kontakt med djupare sanningar och att kunna skåda bortom sinnet och orden.

Det tredje ögat kan liknas vid ett filter vilket information strömmar in igenom. Vad det är vi får till oss syns eller förstås inte med blotta ögat förrän det passerat och manifesterat sig på någon nivå i vår verklighet. Vårt tredje öga däremot kan se direkt när det kommer in, och det börjar då bearbeta informationen genom att dela med sig av den till våra fem eller sex sinnen beroende på hur utvecklad man är, det är i den processen som man kan börja tolka.

Man kan likna det tredje ögat vid en andlig muskel som man kan öva upp för att förstå vad det är man uppfattar vilket är nyckeln till vårt sjätte sinne.

Du kan med hjälp av ett välutvecklat tredje öga bege dig ut på själsresor för att få glimtar in i andra dimensioner.

Mer om detta och hur du öppnar upp ditt 3:e ögat finns att läsa i min bok “Vägen till upplysning och det flerdimensionell medvetandet”.

Kram och namanste Vivi

 

4 thoughts on “Tredje ögat, porten till upplysning – Ger oss andlig vägledning och förmågan att skåda bortom sinnet och nå djupare sanningar.

  1. Hej vivi. Jag är nu inne på runda 2 med din underbara bok. Jag vill tacka dig för den ? den har givit mig styrka och många aha upplevelse /känsla. Önskar dig en toppen dag ?

    1. Böckerna skickas direkt från kund från Riga så jag har ingen möjlighet att skriva i dem. Enda inplanerade signeringen är i Orsa 21-22 april.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *