Varför måste jag jobba som medium?

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Varför måste jag jobba som medium?

Jag skrev ngt i mitt förra inlägg som några missförstod så jag tänkte förklara mig.

Jag skrev:
Att verka som medium är min livspassion och livselexir. ?
Jag jobbar inte med detta för att jag vill utan för att jag måste.

En del uppfattade det som att jag inte har ngt val. Men det har jag. Det är det som är så häftigt med samarbetet med andevärden, våra andliga guider, andra vägledare och änglar, vi måste ingenting. Det är helt den fria viljan som styr och de varken manipulerar eller tvingar oss till ngt. De är bara ren kärlek.

MEN om jag vill så finns De där. De kommer aldrig göra jobbet åt mig men de bistår, stödjer, undervisar, vägleder och ger beskydd om jag ber om det. Med glädje och acceptans så finns de för oss i både uppgång och fall. De hindrar oss inte från att falla om det tillhör lärdomarna vi behöver göra men de kan visa oss vägen upp om vi tillåter dem att visa på det sättet som de anser är det bästa för vår växt. Där kan vi människor ibland vara “protestiga” och tappa kontakten med vår inte vägvisare då vi inte alltid är i kontakt med varför ngt sker.

Detta är min livspassion och när jag säger att jag måste så är det för att jag inte kan stå emot. Om jag skulle säga hejdå till andevärlden och min medialitet med allt som tillhör den så skulle jag skrumpna ihop och tappa min livsglädje och riktning. Jag lever för detta och älskar varje sekund. Så jag måste för jag känner att det är detta som jag ska göra i detta livet. Det är därför jag är här. Detta är min väg. Det är min själ som skriker MÅSTE och då följer jag den.

Tror nog många medium känner igen det jag skriver. Och kanske även du som inte jobbar med detta känner att du MÅSTE något inom det andliga eller mediala men inte vet vad eller hur. Var lugn jag har också varit där. Ta ett steg i taget och låt ditt inre MÅSTE visa dig vägen.

Krama & Namaste Vivi

4 thoughts on “Varför måste jag jobba som medium?

  1. Det förvånar mig lite Vivi att det du skrev kunde missförstås… men kanske beror det på att många människor är så fast i materiella tankebanor och då kan, med all respekt, förstås “måste” oftast betyda kopplingar till ren materiell överlevnad. Men det finns också andra “måsten” och jag skulle kunna berätta en hel del om det som kopplat till min person och mina “kallelser” och som jag bara inte kan komma undan eller koppla bort mig från… Kram från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *