Spökjakter är skrämmande på flera plan…

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Spökjakter är skrämmande på flera plan…

Har man sett ett spökjaktsprogram på tv så har man i stort sett kollat på alla. Säkert jätte bra för tv-branschen men inte lika roligt för oss som ser detta med andevärlden ur ett seriöst perspektiv. Vårt arbete handlar om att bevisa att det finns ett liv efter döden och att ge healing och tröst till människor antingen i sorg eller om de har dödsrädsla.

Lägg på lite läskigt ljud, skumt ljus, fejkade scener, dimma och släck sen ner. För mig påminner det lite om när man som barn satte ficklampan under hakan i ett mörkt rum. Kittlande ja, men inte är det på riktigt.

Sen alla dessa attiraljer som ska läsa av att det finns spöken närvarande, säkert jätte spännande för de som tänker att det är så här det funkar…eller hoppas på det. De bortgångnas största nöje är med säkerhet inte att hålla på skrämma skiten ur folk. Tyvärr så går det väldigt lätt att fixa utan andevärldens närvaro…

Men det är väl kanske ett naturligt nästa steg på detta med att ha medium i tv tänker jag, även de som inte kan ngt vill vara med.
Jag hoppas att de flesta som tittar på dessa program gör det för underhållningsvärdet och inte för att få veta hur det går till. För mig är det dock trist när det som jag ser som mitt livs kall görs om till clown-tv.

Detta med Spökprogram skrämmer mig tyvärr på flera plan då fler dessutom får vatten på sin kvarn om att vår bransch är oseriös, samt att det är okej att driva med oss. Sedan när de som struttar runt med sina hitte-på-grejer avslöjas med fusk så kladdar det av sig på oss medium. Medan de går vidare till ngt annat så får vi sen rensa upp i röran och försvara oss.

Som ett medium så har man ett ansvar för hur man framställer andevärlden. Det är ju inte meningen att vi som har fått förtroende att jobba med andevärlden ska göra narr av den.

Det finns så mycket mer och större än dessa spektakelprogram visar. Man kan få vara med om de mest häftiga upplevelserna men då måste man närma sig andevärlden och medialiteten ur ett kärleksfullt och respektfullt sätt. Då först kan man blomma ut. Så nöj dig inte med mindre. Följ hellre ett seriöst medium som delar med sig av sin kunskap, då kan även du få en chans att växa.

Att verka som medium är min livspassion och livselexir. Jag jobbar inte med detta för att jag vill utan för att jag måste.

Ur mitt perspektiv vill jag bara förmedla att andevärlden finns och att den är fin & kärleksfull.

Kram & Namaste Vivi

13 thoughts on “Spökjakter är skrämmande på flera plan…

 1. Jag har bara positivt att säga om det mediala. Var hos ett medium för ett par år sedan i närheten där jag bor. Hon fick kontakt med min far det blev ett så fint möte som jag bär med mig.

 2. Tack Vivi, för att du skriver om detta. Min åsikt också, att det är pengar, mycket pengar för en del i detta tänker jag.
  Speciellt efter att jag såg en familj på en trailer i går som skulle riva sitt fina hus,och bygga nytt, bara för att, de har lust och fick ett infall.

 3. Håller fullständigt med ☺️
  Du skriver så bra om ämnet?
  Och jag tittar aldrig på spökjägarna på tv. För de är bara påhitt?
  Däremot kollar jag på de program, som har riktiga, äkta medium..?
  Dom är stjärnor ?
  Kraam ?❤️

 4. Tack för din fina text. Väldigt bra skrivet. Du skriver även att du jobbar inte med detta för att du vill, utan för att du måste. Jag kan inte låta bli att relatera till mig själv. Jag har verkligen gjort allt för att undvika det mediala och andliga, men inser nu att det går inte. Jag kan inte blunda för det längre, så nu börjar jag utforska och vill lära mig att jag kan lita på det jag får till mig. Tack och Namaste ?❤ kram Rosita

 5. Jag såg ett spökprogram (några gånger) vid minst två tillfällen hände det skumma grejer efteråt och drömde väldigt livligt, läskigt, konstigt och verklighetstroget, det var som att jag tog in en annan energi och att andevärlden kände av det? Vet inte, men är själv medial/hsp så kanske inte så konstigt. Vi talar ju, förutom genom ord, genom våra energier till våra fysiska medmänniskor & till andevärlden och genom dessa kan man ana hur någon (egentligen) mår, trots andra ord. Nåja. Gällande spökprogram för övrigt så kan det verka tröttsamt att ständigt ha känslan behöva bevisa för folk, men jag har lärt mig vilka som inte är öppna för det så pratar inte med dessa människor om just det ämnet, tyvärr. De kan återkomma när de öppnat sig för den världen. De vet var jag finns:-) Tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *