Veckan som gått i bilder. Med bl.a kusinträff, mediet Camilla Elfving, Pierre Hesselbrandt, mässa mm

Då har återigen en vecka passerat. Lite trevligt händelserik där Harmonimässan i Sthlm låg i fokus. Som vanligt så bjuder jag även på lite djurbilder.

Anders och jag jobbar ju båda hemifrån så det är skönt att komma ut i bland. Här är vi på restaurang Timmerman och firar Anders framgångar. Käkar en Halloumiburgare, himlans gott.❤️

Mina kvarter. Härliga Södermalm

Emanuel Swedenborg vars gata ligger vid Mariatorget.

År 1744, vid 56 års ålder inledde han en andlig fas, då han genom drömmar och visioner av en andlig värld talade med änglar, andar och avlidna personer och fick ett andligt uppvaknande. Han ansåg sig vara utsedd av Gud att skriva en himmelsk doktrin, baserad på en reformerad kristendom. Han hävdade att Gud öppnat hans ögon så att han från denna stund fritt kunde besöka himlen och helvetet och prata med änglar, demoner och andra andar. Under de kommande 28 åren, fram till sin död, skrev och publicerade han 18 teologiska verk – varav den mest kända är Himmel och Helvete från 1758 – och därtill ett flertal opublicerade skrifter.
(Källa: Wikipedia)

Just nu så har jag faktiskt hans bok hemma hos mig, lånad av vännen Agneta Sjödin. Ska ta mig igenom den snart. Swedenborsgatan är vår del av söders restaurang- och promenadgata på sommaren. Supermys.

Mysisarna

Alternativmässa i Solnahallen. Min och Camilla Elfvings monter. ❤️

Pierre var även på plats och signerade böcker

Blev även lite shopping. Tibetanska klangskålar, gudinnan, moder Maria och en ängel. ❤️

Efter mässan så blev det middag på restaurang Parma med Pierre och Camilla samt en massa mediumsnack. Vänner vars vänskap jag verkligen värdesätter och medium som jag verkligen respekterar.  ?

Igår kom älskade kusinen Maria till oss i Sthlm då hon är här på kurs. Det blev middag med även syrran Kristin på restaurang Ramblas där vi intog tapas. Supergott och trevligt. Alltid lika roligt att ses även om det blir alltför sällan då hon bor i Östersund. Kristin fick testa mina klangskålar på Maria. Superskön vibrerande healing ❤️

Morgontrötta

One thought on “Veckan som gått i bilder. Med bl.a kusinträff, mediet Camilla Elfving, Pierre Hesselbrandt, mässa mm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *