Ut-ur-kroppen & Astralresor – Otroligt spännande avsnitt med författaren Thomas Karlsson

Vi pratar med Thomas Karlsson filosofie doktor i religionshistoria som gjort en doktorsavhandling om 1600-tals mystikern Johannes Bureus tankevärld om runor och kabbala. Han är även grundare av det esoteriska ordenssällskapet Dragon Rouge.
Vi pratar om:
Camilla & Thomas berättar om sina 1:a ut-ur-kroppen-upplevelser.
Den 5:e dimensionen som går bortanför de Newtonska naturlagarna.
Sömnparalys och dess koppling till att lämna kroppen.
Upplevelsen, utforskandet och vad som händer när man lämnar kroppen.
Varför har vi ett motstånd för att göra astralresor.
Rädslan som dörröppnare.
Kan alla lämna kroppen?
Kan man själv styra när man ska lämna kroppen?
Hur går återvändandet till?
Kan man fastna?
mm…

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på: iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon

Dragon Rouge Facebooksida

Dragon Rouge Hemsida

Thomas Karlssons bok – Köp här!

Thomas Karlssons bok om runor – Köp här!

Köp Camillas bok här!

Här finns vi:
facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg
Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

4 thoughts on “Ut-ur-kroppen & Astralresor – Otroligt spännande avsnitt med författaren Thomas Karlsson

  1. Fantastiskt spännande poddavsnitt, stort tack till er! ?
    Kunde under uppvaknandet idag välja väg och jag valde att fortsätta trots min alltmer tilltagande vakenhet. Såg en väg, en sorts allé kantad av träd medan jag färdades i snabb hastighet. Tyvärr ringde mobilen och avbröt min resa. Kanske kommer jag tillbaka dit, vem vet? ?
    Vivi du ser ut som 25 år, menat som en komplimang!?

    Kram Nina

  2. Som vanligt ett spännande avsnitt, jag har ända sedan jag var tonåring upplevt sömnparalyser, har även varit med om astralresor flera gånger, astralresor var bara härligt och fascinerande – första gången hände det bara och jag märkte att jag kunde röra mig runt om i rummet, nästa gång då tänkte jag att jag skulle prova att röra mig i hela lägenheten och det gick hur lätt som helst, jag svävade uppe vid taket. Detta hände under en period då jag nyss hade fått mitt första barn några ggr och sen har jag aldrig mer upplevt det. Men däremot sömnparalyserna har hängt med, jag är nu 53 år, dom kan i bland vara skrämmande och otäcka men ibland när jag kan styra dom så är det riktigt häftigt. Man kan få uppleva allt man drömmer om och känslan är exakt som på riktigt. En gång stog jag högt uppe på ett tak och först blev jag rädd men så kom jag till sans och tänkte att det här är ju inte på riktigt, nu är jag i det där tillståndet igen, så då tänkte jag att nu ska jag prova om jag kan flyga, jag hävde mig ut och flög iväg- så himla läckert – så för mig är känslan att jag vet hur det är att flyga för jag har gjort det ! Det var bara en av tusentals upplevelser. Tyvärr så är det så här för mig – dom börjar ofta väldigt trevliga men så vrängs det ofta till och blir skrämmande, det dyker upp otäcka varelser, jag kan känna att nån håller fast mig, att nån lägger sig i sängen eller vandrar omkring brevis min säng, ja vad som helst.
    Det som jag inte har haft en tanke på är att det har nåt med att förflytta sig till andra dimensioner att göra, det har aldrig slagit mig in. Jag har alltid haft intresse för sånt och även upplevt mycket kontakt genom alla mina år, jag håller även på med healing, änglakort och tarot så jag är öppen för sånt, men den tanken var ju spännande !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *