Veckan som gick med bl.a en massa djur, Agneta Sjödin, Anna Strandlind, Tapas och ett litet mirakel

Så då har återigen en vecka passerat. Helt otroligt vad tiden går fort. Mest försöker jag sitta hemma och skriva på boken men det är alltid ngt som letar sig in och stör fokuset lite. Mest jobbigt är väl ändå att jag en månad efter min hjärnskakning fortfarande då och då får huvudvärk och behöver sova mycket. Men man får ha tålamod med kroppen och vara snäll mot huvudet. ?

Mina och Anders pauser i arbetet består ju av att försöka lämna hemmet, så bor man i stan så är det svårt att motstå frestelsen att gå ut och äta. Här på Ramblas Mariatorget och käkar Tapas.

Äntligen så har jag varit och kollat in Agnetas nya fina lya som ligger fantastiskt vacker vid havet i Nacka. Lite resor och hjärnskakning kom i mellan men nu så blev det lite egentid för oss.

Blev avocadomacka och bars till fika. Otroligt fräscha grejer på caféet i Nacka.

Agneta har magisk utsikt över Stockholms inlopp.

Jag är verkligen avis. Vill också ha denna solnedgång varje dag.

Kanske Stockholms mest magiskas staty ser man här vagt framför Restaurang J, på sommaren sprutar den vatten – “Gud fader på himmelsbågen”
Vid inloppet till Stockholm reser sig denna 24 meter höga fontän som föreställer Gud som är i färd med att sätta stjärnor på himlen, assisterad av en ängel.

Darlingarna

Oxfilepasta och coca cola. Mums!

Det busas som vanligt här hemma ❤️❤️❤️

Helt magisk. Min kompis Britt-Marie hörde av sig och frågade om jag ville köpa en kompis oanvända jacka. Glädjen sprutade ur mina öron. Jag köpte exakt likadan jacka för 10år sedan och nu är den utsliten. Men jag har aldrig älskat en jacka så mycket så det kändes jätte trist att den gjort sitt. Helt galet att exakt samma jacka hittar vägen till mig 10år senare. Mirakel!

Det där med att få vara ifred på muggen är ett passerat kapitel. Katten älskar dessutom att ligga och mysa i sin låda. ??

Anna befann sig i Sthlm för lite mediala sittningar och passade då på att besöka oss. ❤️

Och så lite djur.. ❤️

Lizzy sover med ett kvitto i munnen ❤️

2 thoughts on “Veckan som gick med bl.a en massa djur, Agneta Sjödin, Anna Strandlind, Tapas och ett litet mirakel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *