Bästa mötet- vi jobbar i kärlek

Att vara medium är ett extremt tufft jobb där man hela tiden måste prestera på en hög nivå  i något som går utanför vårt fysiska livs gränser. Det innebär även mycket egentid i form av att vara i stillhet och meditation då arbetet handlar om att lyssna inåt och uppåt och att inte låta det yttre bruset i form av andras åsikter och tankar störa och påverka. Man distanserar sig till en viss del från det som vi kallar “det vanliga livet” för att i stället fokusera på den mediala, andliga och  personliga utvecklingen som är helt avgörande för vilken nivå man når i sitt arbete. Ett på många sätt ensamt arbete men är man som jag som gillar att hänga med mig själv så är det underbart.

Jag har valt att inte ha så många vänner inom mediumvärlden för att det har varit viktigt för mig att inte bli indragen i de mänskliga konflikterna som alltid uppstår efter ett tag. Därför är jag inte heller med i några organisationer eller grupper. Jag säger inte att det är fel utan att det passar inte mig. Jag måste få jobba i lugn och ro.

Men för ett tag sedan så träffade jag mediet Camilla Elfving. Jag hade frågat henne om hon ville spela in ett podcast-avsnitt och hon sa glatt ja. Hon berättade också att hon blev förvånad att jag ville ha med henne då hon var van vid att människor gick in i konkurrent tänket och därför inte lyfte fram varandra. Jag blev verkligen beklämd över att vi medium ska behöva känna så även om jag inte blev förvånad. Varför sätter så många gladeligen kniven i ryggen på varandra? Man säger sig leva i ett överflödstänk men agerar som om att man lever i en begrränsning och att det inte finns plats för oss alla? Speciellt som medium så borde man ju veta vad konsekvensen av en sån inställning blir. Så där och då så bestämde sig jag och Camilla för att vi ska stötta och lyfta fram varandra.

Så nu är vi en liten grupp som verkar för kärlek och support. Vi är även trötta på orättvis smutskastning och en bransch som på många sätt skaver ❤️

Ett gäng sköna mediumkvinnor…

Camilla Elfing – Författare. Out-of-body-experience, esoterism, trance mediumship

MariaTherese Bohman Agerhill – Författare Spiritualistiskt Medium & Healer. Dipl. Livscoach. RealEaseterapeut samt andlig lärare. på Mithera Development

Ammis Reiman – Spirituell Coach, Healer och Medium samt ägare av på Free Spirit

Marita Pettersson – Kyriotes Light of Spirit – Andlig ljus kraft – Spiritualism

Kram & namaste Vivi

6 thoughts on “Bästa mötet- vi jobbar i kärlek

  1. Blev så glad och inspirerad när jag läste detta, har själv valt att arbeta ensam av likande skäl, ljus och kärlek till alla i er grupp♡

  2. Så underbart att läsa att ni stöttar varandra. Min erfarenhet är att kvinnor ofta har en tendens att inte gärna stötta varandra om man arbetar med samma sak. Lycka till jag tycker att ni som arbetar med detta är fantastisk duktiga. ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *