Därför kan man som medium känna av både levande och döda människors energi

Vi är energi. Både innan, under och efter det att vi levt detta liv. Det enda som förändras mellan de olika livstillstånden är i vilken yttre form vi existerar, det är endast vårt skal som transformeras plus att vi får egenskaper som ska matcha den livsvägen vi har valt i just det livet.

Att vara en energikropp är vårt naturliga tillstånd. Dessutom så är även allt vi vidrör, äter, ser, känner, säger och tänker energi, liksom världarna utanför vår och de varelser som existerar på de olika dimensionerna.

Likväl som vår fysiska kropp kan röra och känna andras fysiska kroppar så kan vår själ röra och känna andras själskroppar och de spår av energi de lämnar efter sig, det är den energin som man känner av när man arbetar medialt. Man inte bara känner av människor, saker och djur utan man känner även av tid och rum, både här och bortanför vår värld. Allt är ett och det finns ingen separation i tid, mellan oss,  mellan världarna, eller mellan liv och död utan det är bara en illusion.

Eftersom vår själ till skillnad mot vår fysiska kropp inte är platsbunden så kan den vandra i de olika världarna även när vi i vårt fyrkantiga liv på jorden inte märker det. Det beror på att de två har olika strukturer som vibrerar på olika frekvenser samt kommunicerar på olika sätt och inte heller har samma intention med sin vistelse här. Vår kropp är starkt kopplat till vårt ego och har ett starkt begär efter de praktiska gåvor som finns på vår planet. Vår själ däremot släpper aldrig kontakten med sitt ursprung utan söker sig tillbaka för att minnas. Antingen så ger man efter för någon av processerna och följer den, eller så försöker man finna en balans mellan världarna för att kunna tillgodogöra sig båda världarnas erfarenheter. Allt beror på varför vi är här.

Vår själ uppfattar ingen skillnad mellan dem som vi ser som döda och de som lever då det inte finns någon egentlig död, det finns bara ett liv i en fysisk kropp eller utan. Så lika enkelt som vi uppfattar att vi kan prata med varandra här, lika enkelt kan våra själar nå varandra. Hur man når ut handlar om hur väl man utvecklat sin förmåga att kommunicera på själars vis trots barriären som en fysisk kropp innebär.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 thoughts on “Därför kan man som medium känna av både levande och döda människors energi

 1. Hej. Mycket intressant….Jag tror också att det är så….Tack så mycket intressant läsning.Skulle vilja komma till dig , för du är ett medium….Ha en fin fredag….Med vänlig hälsning ANKI.

   1. Hej min lilla hund somnade in hos veterinären den 9 mars 2020 i min famn.
    Jag fick ha min älskade vän 16 år 4 mån 8 dagar. Nu har jag märk att han är här jag ser hans energi han ser precis lika dan ut fast det sprakar om honom och han lämnar ett mörkblått avtryck när jag upptäcker honom. Finns det någon som har liknande erfarenhet. Jag undrar ju vad han ser av min värld nu och han har även andra djur med sig ibland. Han har varit här sedan dagen han somnade in. Och det gör mig mindre ledsen fast saknaden är obeskrivligt tung??? Maria

 2. Tack Vivi.

  Intressant med energier. Jag kände när min mammas själ lämnade kroppen och både hon och jag har alltid trott på någon slags fortsättning efter den fysiska döden.

  Jag skulle så väldigt gärna vilja bli mer medial och öppen. Framför allt kunna kommunicera med min mamma men även själv få uppleva mer av det jag nu bara kan läsa mig till. Det finns nästan ingenting mer intressant än andevärlden och vad som händer när vi går över… Även om vi bör fokusera på våra liv här och nu.

  Kram Agnes

 3. Hej Vivi! En hälsning från mig i Thailand. Det är Mona från Sköndal som bor här vintertid. Kommer tillfälligt hem över jul för att sedan resa ner hit igen. Glad att jag hittade dig på FB ???

 4. Så bra så fint så intressant
  Det är så skönt när någon annan kan förklara. Tack fina
  Vivi för en fantastisk förklaring

 5. Jag tycker detta är så fascinerande men samtidigt frustrerande, eftersom jag har svårt att känna skillnaden mellan “levande och döda”. Kan få kontakt med någon persons själ men har svårt att känna skillnaden mellan en andes själ och en levande persons själ – när jag kommunicerar.
  Egentligen har det ingen större betydelse men mitt jordiska jag vill gärna veta, speciellt med tanke på att jag till vardags jobbar med många nyanlända personer. Lever deras anhöriga kvar här, i jordisk form.
  Jag väljer då oftast att inte säga något, eftersom jag inte vet.
  När jag frågar uppåt så får jag alltid svar – ja jag lever, men sällan svar på i vilken form.
  Hur känner du Vivi skillnaden mellan en jordisk nu levande persons själ och en andes själ ?

  1. Det är svårt att beskriva, det är energin som känns olika. Känner man sig osäker men vill lära sig så rekommenderar jag en kurs i medial utveckling. kram vivi

 6. Hej. Mycket intressant….Jag tror också att det är så….Tack så mycket intressant läsning.Skulle vilja komma till dig , för du är ett medium….Ha en fin tosdag….Med vänlig hälsning Magbule

 7. Har sen ca 9 månader tillbaka känt av energier på natten.Vaknar av att jag känner ett tryck och somnar om. Upplever som det är barns energier som vill vara hos mej. En kärleksfull känsla. Det är även en vuxens energier även den är god. Detta händer ofta.
  Hur kan jag få veta vilka som är hos mej. ????❤???? Marion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *