Idag så kom det en ängel till mig

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

Sitter i min lilla sjukstuga och gläds åt min nya glittriga ängel på väggen. Den är så himla fin. Så fort jag såg den så kände jag att jag ville ha den, den kompletterar mina magiska föremåla vid altaret så fint, och mina buddhatavlor. Målad av Mim Albrekson, hennes tavlor finns på Facebook Sidan – Mims ateljé

 

8 thoughts on “Idag så kom det en ängel till mig

  1. Jätteglad att den hänger hos just Dig , fina Vivi
    Må den ge Dig gott beskydd nu och framöver
    ???????

    Blir glad om andra också tittar in på min nya Fbsida: Mims atelje’
    Kram från Mim Albrektson

  2. @Redaktör Sassersson Tack för bekräftandet. Dock kvarstår problemet eftersom Jan Norbergs nedsättande kommentar om min person fortfarande går att läsa i detta nu, 20:18. Mina raderade poster var betydligt mildare än hans, milt uttryckt. Tillräckligt många har säkert läst och förstått vinken vid det här laget. Tack för ordet. custom writing

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *