Lizzy och Harvey på äventyr i Tanto

I morse promenerade jag och Lizzy iväg redan 7.00 till hundparken i Tanto. Jag jobbar hemifrån men är en morgonmänniska så jag går gärna ut tidigt. Tycker det är mysigt att vara ute före de flesta, det blir vår mystid och i dag var vi ute i 2,5 timme.

Vi har 2 hundparker i Tantolunden på Södermalm men jag föredrar denna som inte är inhängnad. Den är lummigare och därför mysigare. Tycker dessutom det är bra träning för Lizzy. När man inte är i den inhägnade så måste man ha omvärldskoll och vara allert, Lizzy är dessutom väldigt duktig när hon är lös så varför stänga in henne?

Varje morgon sista tiden så väntar vi in Lizzys bästis Harvey 5 månader som är en corgi. Så himla söt och duktig han med. De rumlar runt som två värstingar tillsammans och inga andra hundar får vara med. Sötlökar ❤️

Bilder från hundparken. Gränsen går vid vägen. Morgonstund har guld i mun.


Utsikt över koloniområdet i Tanto

 


Full rulle ner för backen för Lizzy

 

Lizzy och Harvey

 

Paus

Så här ser man ut när man kommer hem…

 


Efter dusch

10 thoughts on “Lizzy och Harvey på äventyr i Tanto

  1. Det är såååå roligt att följa Lizzy och dig! Hon är så rolig 😉 Jag lider av hundabstinens och njuter verkligen av att följa er. Så småningom, när jag slutar jobba (eller om jag träffar en trevlig pensionär 😀 ) så kommer jag att skaffa en vovve igen. Har haft hund sedan jag var liten men kan inte ha med någon fyrbent kompis på jobbet.
    Kram finingar <3

  2. Så fantastiskt fin hundpark. Och mitt i stan. Så härligt för Lizzy att få springa lös och leka. Det mår dom ju så bra av. Och ännu bättre att du har en sån fin lydnad på henne. Jag har min yngsta Golden så mycket lös som det går. Än så länge går det bra. Nen unghundstiden kommer ju snart. Då kan det bli lite si så där. Kram och ha en fin dag❤️

    1. Ja, det gäller att försöka lägga en bra grund tidigt. Lizzy är 8 månader nu och jätte lydig faktiskt så det behöver inte bli jätte jobbigt. Lycka till! Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *