Magiska upplevelser på kursgården The Lighthouse hos Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt. En riktig kraftplats.

Så styrde då jag och Anders kosan mot västkusten för lite semester och för att hälsa på min kära vän Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt och hennes man Jörgen i Onsala med havsutsikt och allt. Det enda trista var förstås vädret men i Sverige så får man köpa läget och göra det bästa av det hela. Även om det blir regn, blåst och drivis i juli hahahaha…


Mirakel meditation

The Lighthouse hos Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt är en magisk plats. Jag kände det inte minst när jag satt och mediterade i 40 minuter på altanen.

Jag satt med foten mot Lizzy så jag skulle märka om hon började vandra omkring men hon låg så lugnt i mitt space. Jag använde mig av en meditations-app med en guidad meditation och när jag satt där och kände in mirakel vibrationen på 528Hz så kände jag hur det klack till inom mig. Något hände. Något ändrades energimässigt.

I meditationen dyker lite oväntat Ärkeängeln Ratziel upp (myticismens ängel. Ärkeänglarnas trollkarl och alkemist som har nyckeln till universums dolda hemligheter), omedelbart efter så säger mannen som leder meditationen att jag är omgärdad av änglar. Det kunde även jag konstatera. Magiskt. Ska bli spännande och se vad det är för ett mirakel som kommer min väg (Appen heterRelax & sleep Well).

Här berättar Helena-Magdalena lite av vad som hänt under den första månaden som de bott där:

Sommarens första hyresgäster, Silvana Berglöf och Ulrika Maria Sjöberg, medium från Jönköping. Vi var och trummade på Li´s gravfält i Fjärås och då fick jag kanaliserat budskap genom Ulrika att änglarna har riktat sitt ljus mot The Lighthouse. först kom Ärkeängeln Mikael för att ge oss sitt beskydd och därefter Ärkeängeln Gabriel för att ge oss glädje i allt som har med kommunikation att göra.

Veckan efter kom våra hyresgäster Titti & Roseanna med familj. Titti hade känt väldigt starkt att hon skulle ta med sig bland annat sin stora Lemurien-kristall hit. Titti var även med på första kursen i Lär dig kanalisera här på The Lighthouse. Den helgen var helt magisk, så mycket healing och höga energier! Helt otroligt. Sen reste Titti hem och tog med sig sin vackra Lemurien-kristall och jag kände verkligen att det behövdes en sådan som mottagare för de höga energierna så hon införskaffade direkt en egen ifrån Regnbågen i Göteborg.

Leylinjer mot Storbritanien och Stonehenge

Då började jag fundera på och prata med några besökare i huset om kraftens helande och magiska energier och blev då åter påmind om att Li´s gravfält bildar en Leylinjer mot Storbritanien och Stonehenge…

I ett senare blogginlägg så kommer jag Vivi visa lite bilder från gravfältet.

Magisk plats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *