Nu är hunden bokad på nya äventyr…

Vi har ju inte ens hunnit hämta vår valpis Lizzy innan vi bokade in henne på lite äventyr. Den 2 april ska vi hämta henne i Lidköping och eftersom jag sedan gammalt har lite grejer inbokade så blev det lite panik, inte vill jag åka ifrån henne i flera dagar även om husse stannar hemma.

Jag ska ju stå på Orsa mässan den 21-22 april så Anders och jag hade bokat in oss för övernattning på Mora Hotell & Spa fredag till måndag. I dag mailade jag dem lite desperat och kollade om det gick att ta med hund och det gjorde det tack och lov. Så husse och lill-fisen få ha kul i snödrivorna medan jag står på mässan och signerar och säljer mina böcker. YES! Allt löser sig.
Kram och namaste Vivi

 

 Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

3 thoughts on “Nu är hunden bokad på nya äventyr…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *