Skriver med Änglarna

Det häftiga när jag sitter och skriver om Änglarna är att det är så mycket högre information som kommer till mig just då i den stunden som jag inte visste om innan.
Jag kanaliserar som bäst när Änglarna och de andliga Vägledarna vet att jag skriver ner allt. Jag känner sån enorm ödmjuk tacksamhet.kanalisering-guider

En del vet, andra vet inte, men all högre information som vi någonsin kan önska komma i kontakt med finns därute. Om vi vill och är beredda att arbeta för att nå den så är det möjligt.
Det krävs tro, tillit, tålamod och engagemang. Men det är så värt det

Namaste Vivi

2 thoughts on “Skriver med Änglarna

  1. Hej Vivi! Följde dig på TV och ser alltid på “Det okända” o nu “En natt på Slottet”. Tycker det är så intressant och spännande. Jag har haft några medium hemma hos mig och jag har varit på många seanser, större och mindre samt ensam hos ett medium och fått andlig vägledning. För mig finns inga tvivel att det finns andar o ett liv efter döden. Själv känner jag inte av någonting som jag tycker är tråkigt men till viss del accepterat. Mediterat mycket, gått på kurser i medial vägledning etc men kan inte se, känna eller uppleva. I mitt jobb som massör skulle jag vilja kunna heala för att hjälpa men känner inte något av det heller vilket gör att jag inte kan tro att jag kan och därav inte använda det i mitt jobb. Jag öppnar alltid upp mig och tackar och ber till andevärlden att ge vad personen behöver men vet ju inte om det funkar….Det jag undrar över är om jag är så låst på något sätt eller om jag inte ska kunna känna av nu i detta livet av någon anledning. Kan du hjälpa mig med svar och isf hur och vad kostar det. Tack på förhand! Med varma hälsningar Annelie

    1. Hej Annelie! Jag tror helt enkelt du inte vet hur det ska kännas, det är en så subtil känsla att om man inte är uppmärksam eller tror att man kan så kan man förbise den. Tankemässigt så tror jag dessutom du hamnat i en spärr, du förväntar dig inget längre vilket gör att du tappar tron på dig själv. Intala dig ist att du har kontakt, prata med dem även om du inte uppfattar att du har kontakt. Strunta i det och kör ändå, men var uppmärksam på tecken, signaler, känslor och vad som händer närmsta tiden. Glöm inte att budskap kan komma på många olika sätt. Ge inte upp! Kanske får du en instinktiv känsla <3 Kram och lycka till! Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *