Vänskap, hummer och enhörningar..

Igår hade jag dejt med mina bästavän Marie. En gång i kvartalet så bjuder ngn av oss den andra på middag. Detta är så mysigt för det sätter press på oss att boka upp en träff, det är alltid någons tur. Denna gång bjöd Marie mig på lunch med skaldjursplatå och champagne på Sturehof. Vi gillar att lyxa till det. Det var såååå gott, måste säga att ostronen och räkorna var godast. Annars brukar inte räkor ligga överst på min tycka-om -lista bland skaldjur men dessa var verkligen gudomliga.

Marie och jag träffades för ca 15år sedan på en andlig kurs där vi var de enda deltagarna. Därefter så delade vi en otrolig häftig resa och utveckling tillsammans. Blir glad och tacksam i hela själen när jag tänker på det. Det är verkligen en gåva att få dela sina andliga och mediala  erfarenheter med en bästa vän, speciellt med tanke på att man inte kan dela sina upplevelser med vem som helst då de går lite utanpå vad en del kan ta in. Det var som att vi färdades i en egen bubbla.

Vi pratade också om den hemska upplevelse Marie hade vid terrorattacken på Drottninggatan där hon jobbar och hon såg katastrofen utspela sig utanför hennes fönster. Evigt tacksam att hon var inne just då.


❤️


❤️


❤️


❤️

Jag fick dessutom världens finaste Unicorn halsband av henne, hon hade även köpt ett till sig själv. Jag ääälskar unicorns.

❤️❤️❤️

❤️

Sturegallerian. Snygg hummer hihi


❤️


❤️


❤️


❤️

7 thoughts on “Vänskap, hummer och enhörningar..

  1. Ja, visst är det roligt att ha en vän man delar det andliga med.:)Jag och min vän var också ensamma på en Masterkurs, det blir ett speciellt band då. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *