Anders familj från Linköping har kommit på besök för att stanna i några dagar så jag har gjort en kladdkaka till dessert. Då den 6 åriga systersonen är med så bestämde jag mig för att dekorera med Non Stop, normalt brukar jag köra hackade nötter

Recept:
4 ägg
2dl socker
1tsk vaniljsocker
2dl mjöl
150gr smör
150gr valfri mörk choklad
Glasyr:
150gr valfri mörkchoklad
25gr smör
0,5dl grädde
Vispa ägg, socker, vaniljsocker
Blanda ner mjölet
smält smör och choklad och häll i smeten
bröa en form och häll i smeten
170 grader i ca 25min
När den svalnat häll på glasyr och non stop, strössel eller hackade och låt stå kallt tills det stelnar
Glasyr:
Smält smör, häll i grädden, ta bort från plattan och rör ner chokladen. Häll på kakan och lägg på non stopen. Ställ kallt.
