Mattehjärtat gråter när vi får lämna Lill-valpis på sjukhuset

I måndags började Lizzy bli hängig och hon ville inte gå när vi var ute. Vi trodde att det berodde på den enorma värmen som slog till mot Stockholm så vi reagerade inte speciellt på det.

Men igår eftermiddag så märkte vi att bakpartiet inte riktigt hängde med och det verkade som att hon var yr. Jag tog febern och det var inget problem och hon åt och drack som vanligt. Vi kände även igenom alla kroppsdelar men hon verkade inte ha ont någonstans. Men vi fattade att något var fel så vi bestämde oss för att på onsdagen så skulle vi ta henne till veterinären för en koll.

I morse så kräktes hon upp sin frukost direkt så då var det bara att åka in akut till Djursjukhuset. De märkte att hon var sjuk men hade svårt att förstå vad det kunde vara så det har behållt henne för dropp, provtagningar och kanske ultraljud. Vi hoppas att det är så att hon ätit något då hon kutar lite med ryggen när hon går och tar väldigt korta steg, vilket kan tyda på magen. Man får också hoppas att inga inre organ tagit skada om det är en förgiftning då hon äter lite av varje. Min stora skräck är att hon har problem med benen då det är ett rasproblem…

Tant doktorn ska ringa oss under dagen så då hoppas vi på positivt besked och att vi får hämta hem henne i morgon.

34 thoughts on “Mattehjärtat gråter när vi får lämna Lill-valpis på sjukhuset

 1. Men lilla valpis
  Kraya på dig så du får komna hem snart.
  Nos puss från katten turbo med matte Lena 😻😥

  1. Jag lider med er det är hemskt vet hur det känns håller tummar och tår❤️❤️❤️❤️

 2. Håller mina tummar hårt för att hon piggnar till snart och får komma hem igen 💞🐕💞

 3. Hej Vivi ❤Har en likadan guldklimp😊när Elton var ca 2 år fick han samma symptom det var fästingsmitta anaplasma..den e lurig…kan vara bra att veta.Det gick bra i alla fall.Kram

 4. Känner såför er nu och vet hur det kan kännas närdet händer något med djuren. Men så skönt att hon nu ordentligt omsedd. Det är nog bara nåt som ska ut ur mag-tarmsystemet ska du se. Valpar är ju så benägna att äta allt i början.Stor varm kram!

 5. Känner med er. Råkade ut för liknande förra veckan. Hoppas det går bra nu för den lilla.

 6. Men oj🙁 hoppas att allt går bra och blir bra ❤️Styrke kramar till er och en stor till Lizzy 💓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *