Lizzy de hex 1:a månad som söderböna

Matte har ju fotat mig nästa varje vaken sekund så då måste jag ju få in lite styliga bilder på mig i bloggen. Så här kommer mina leftovers kan man säga, de som inte hamnat i de andra blogginläggen men bara är så himla bäst ändå. Som när jag är på kurs till exempel, det är verkligen något att visa upp för eftervärlden….

Hämtning i Lidköping. Här är jag verkligen en liten fis…

Halsband gillar jag INTE. Det kliar!

1

Hemma på Södermalm mina 2 första dagar. Kan säga att jag fort blev hemmastadd och härjade runt. Mina 1:a leksaker är de bästa. Pandis och Tiger äger!

1

Först veckorna så ville jag sova på matte och husses fötter hela tiden….mys!

Bollar gillar jag…

Lite stor dock men den funkar…

1

1

Man blir lite trött ibland…

Jag gillar att ligga i solen

Jag gillar också att gnaga sönder mattes lurar…

1

Tuggben är också gott att gnaga på

1

1

1

1

Husse har badat mig. Känns inte okej…

1

1

1

2:a – 4: veckan gott och blandat

Jag gillar att sabba…

Jag sa ju det…

Hjälper matte…

1

1

1

1

Jag är en riktig mumsbit…

1

Jag hjälper Clas att bygga IKEA. Jag är supereffektiv…

Husse och jag delar kontor…

1

Husse lär mig att sitta fint. Jag är så bäst!

1

1

Här är jag på valpkurs. Min bästis Söder är en fransk bulldogg och sitter till vänster i bild. Han har de coolaste öronen ever. Hans husse tyckte han skulle heta Söder för att han bor på Söder. Det tycker jag är coolt!

Jag är värsta esset om jag får säga det själv…

Åka hiss med matte är det bästa som finns för hon bär alltid mej för att jag inte ska kissa inne, och då får jag gosa lite extra…

12 thoughts on “Lizzy de hex 1:a månad som söderböna

  1. Åhh så kär jag blir 😍 valpar är ju bara farligt söta 🤣 så härliga att få följa er i vardagen, på era utflykter o alla hyss (det roligaste… 🙊)
    Ha en underbart dag- o pussa lite extra på lillan från mig! Förresten har jag en hund som oxå heter Lizzie 💜
    Kram sara

  2. Tack Lizzy för härliga , roliga bilder! Du är sötare än socker…! Det här är healing för mig!

  3. Så många fina bilder matte o husse har tagit på dig – du är en riktig liten bus ängel <3

  4. Så roligt att få se hur Lizzie växer och utvecklas. Tiden går så fort och sen sitter man där och tänker tillbaka på valptiden. Livet med hund är så underbart.Envän för livet ❤️ Ha en fin fortsättning på försommaren🌸

  5. Så bedårande söt hon är..njut av valptiden för den går så fort 🙂 Valptiden kan ju vara både jobbig och rolig dom skall lära sig mycket å en å annan pinal kan ibland få stryka på foten hahaha..man blir änna lite valpsugen:) ha det got hela familjen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *